Ana SayfaDizilerHakim Dizisi Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Ozan Ömer'in Kollarında Can Veriyor!

İlgili Postlar

Hakim Dizisi Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Ozan Ömer’in Kollarında Can Veriyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi ne yazık ki final yaptı. Dizinin final bölümünde; Ömer, oğlunu kurtarmak için Azem’e söz verdiği gibi Metahan’ın serbest kalmasını sağlıyor. Azem, oğlunun ölümüne sebep olanın Ömer değil Ozan olduğunu anlıyor. Özlem ile Yasemin, komiser Ayşe’nin bıraktığı notlardan Ömer’in o kazayla ilişkisi olduğunu ve Azem’in onu tehdit ettiğini anlıyor. Azem, oğlunun serbest kalması şerefine büyük bir parti veriyor. Ömer, Azem’in oğlunu öldüreceğini duyar duymaz partiye koşuyor. Ozan, Ömer’in kollarında can veriyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ozan Ömer’in Kollarında Can Veriyor!

Hakim dizisi, usta oyuncuları bir araya getiren ve uzun yıllar erkanda kalabilecek bir dizi olduğu düşünülüyordu. Ancak kanal dizi için flaş bir final kararı aldı. Büyük bir ilgiyle izlenen Hakim dizisi final bölümüyle ekranlara veda etti.

HAKİM DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Yasemin, yeni şahitleri mahkemeye sunuyor. Ömer’in kararları karşısında Yasemin hayretler içinde kalıyor. Ömer, Yasemin’in yanına geliyor. Ondan ters tepki alınca Yasemin’in evinini anahtarını bırakıp gidiyor. Yasemin, ne olursa olsun işin peşini bırakmıyor. Ayşe komiserin yerine atanan komiser onun bir not defterini bulup savcı Özlem’e veriyor.

Özlem ile Yasemin bir araya gelip Ayşe komiserin notlarını takip ediyor ve Ömer’in o kazayla bir ilişkisi olduğunu Azem’in onu tehdit ettiğini düşünmeye başlıyorlar. Ömer, son duruşmada Metehan’ın suçsuz olduğuna karar veriyor ve onun serbest bırakılmasını sağlıyor.

Azem, Ozan’ın astım hastası olduğunu ve kazayı onun yaptığından artık emin oluyor. Dava bittikten sonra Ömer, oğlunu da alıp yurt dışına yerleşmeye karar veriyor ve tüm hazırlıkları yapıyor. Azem, oğlunun serbest kalması şerefine bir parti düzenliyor. Özellikle o partiye Ozan’ın da gelmesini istiyior.

Deniz, Ozan’ı partiye davet ediyor. O gelmek istemeyince Azem araya girip Ozan’ı partiye gelmesi için onu zorluyor. Ozan, babasından habersiz partiye gitmeyi kabul ediyor. Azem, Kadir’in adamını öldürerek ona gözdağı veriyor. Kadir, Azem ve Gülbahar’dan intikamını almak için partiyi bekliyor.

Azem, Ömer’i arayıp oğlunun ölümüne neden olanın Ozan olduğunu bildiğini ve onu öldüreceğini söylüyor. Ömer, Ozan’ı arıyor ancak telefona Azem açıyor. Oğlunu partiden uzaklaştırmak için gelen Ömer, tam onu oradan çıkarmak üzereyken silahlar patlıyor ve Ozan vuruluyor.

Kadir, adamlarıyla birlikte içeri girip partiyi kan gölüne çeviriyor. Çatışmada Azem ve çocukları da hayatını kaybediyor.

Hakim Dizisinden Flaş Final Kararı! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler