Ana SayfaDizilerHakim Dizisinden Flaş Final Kararı! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

İlgili Postlar

Hakim Dizisinden Flaş Final Kararı! Dizi Ne Zaman Final Yapacak?

Atv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Hakim, 10. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Azem, Ozan’ın astım hastası olduğunu ve oğlunun öldüğü yerde bulunan astım ilacının ona ait olduğunu anlar. Özlem savcı, Ömer’in bu davayla bağlantısını sorgulamaya başlar ve tüm bağlantıların ucunun ona dokunduğunu anlar. Bu durumu Yasemin’le de konuşur. Yasemin de mahkemede Ömer’le Azem’in bakışmalarını görüp ondan şüphelenmeye başlar. Asaf ise, kardeşinin intikamını almak için onların dilinden konuşmak ister. Hakim dizisinden flaş final kararı geldi. Dizi ne zaman final yapacak?

Pazartesi Dizileri 2022

Hakim Dizisinden Flaş Final Kararı!

Hakim dizisi yarın akşam final bölümüyle ekrana veda edecek. Usta oyuncuları bir araya getiren diziden beklenti çok büyüktü. İzleyiciler dizinin sezon finali yapmasını beklerken kanal son dakika final kararını açıkladı.

İşte Hakim 10. bölüm final fragmanı…

HAKİM 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, Cevdet’in Aylin’in ölümüyle alakası olduğunu öğrendikten sonra masadan kalkar. Bir el silah sesi duyup döndüğünde Cevdet’in kendisini öldürdüğünü görür. Azem, Ayşe’ye kaza süsü verip onu öldürür. Onun cebindeki oğluna ait videoyu alır. Ömer, Ayşe’nin kendisinin yüzünden öldüğü için büyük vicdan azabı çeker.

Ayşe’nin mezarının başına her gün gidip göz yaşı döker. Daha sonra Azem’e gidip Ayşe’yi onun öldürdüğünü bildiğini söyleyip artık bu işte olmayacağını söyler. Azem ise, onu Ozan’ı öldürmekle tehdit eder. Ömer, mecburen onun isteklerine boyun eğer. Yasemin, Özlem savcıyla birlikte Metehan’ın suçlu olduğunu ispatlamak için uğraşır.

Ömer, Yasemin’in verdiği anahtarla onun evine gider. Ona evlenme teklif edip yüzük hediye eder. Yasemin Ömer’in evlenme teklifini çok beklediğini söyleyip kabul eder. Ömer, Yasemin’e Metehan davasından çekilmesini, onun sonunun da Ayşe gibi olmasından korktuğunu söyler.

Yasemin ise, Metehan’ın suçlu olduğunu bildiğini ve asla bu davadan çekilmeyeceğini söyler. Ozan, Deniz’den ayrılıp Ceren’le görüşmeye başlar. Deniz, üzüntüsünden yataklara düşer. Annesi ile babası onun durumuna çok üzülür. Azem, durumu öğrenip Ozan’ın yanına gidip kızını üzdüğü için onu tehdit eder.

Ozan, mecburen Deniz’e mesaj çekip onu kahve içmeye davet eder. Metehan davasının ilk günü gelir. Yasemin davanın ilk gününde, Cuma’nın ölümüne neden olan demir sopayı mahkemeye sunar ve o demir sopada Metehan’ın DNA’sının bulunduğunu açıklar. Ömer, taraflı davranıp davayı ertesi güne erteler.

Yasemin davanın ikinci gününde Metehan’ın yakın arkadaşını şahit olarak getirir. Onun şahitliğiyle Metehan’ın hapse gireceğini bilen Ömer, sakinleştirici ilacı ezip suyun içine karıştırır ve onun içmesini sağlar. Genç tam her şeyi anlatacağı sırada fenalaşır. Ömer onun uyuşturucu kullanıp kullanmadığını anlamak için hastaneye sevk ettirir.

Zümrüt, Yasemin’e keşke o dondurucudan sağ çıkmamış olmasını istediğini söyler. Davanın üçüncü günü Deniz ile Ozan’da davaya gelir. Yasemin, mahkemede Mert’in ölmeden önceki son ses kaydını dinletir. Ozan o sesin kendisinin astım krizi geçirirken ki sesi olduğunu anlayıp fenalaşır ve hemen mahkemeyi terk eder.

Arkasından Azem’de çıkar. Ozan, astım ilacını içerken düşürür. İlaç Azem’in ayağının dibine kadar gelir. Azem, oğlunun öldüğü yerde bulunan astım ilacıyla, Ozan’ın ilacının aynı olduğunu anlar.

Hakim 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Özlem Savcı Ömer’den Şüphelenmeye Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler