Ana SayfaDizilerİyilik Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Bıçaklanan Neslihan Mı Damla Mı?

İlgili Postlar

İyilik Sezon Finali Bölümüyle Ekrana Geldi! Bıçaklanan Neslihan Mı Damla Mı?

Fox Tv’nin sevilen dizisi İyilik, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin sezon finali bölümünde; Neslihan, Damla’dan aldığı Murat’a ait dosyalarla birlikte genel kurul toplantısına katılıyor ve annesinin yerine geçici başkan oluyor. Damla, Neslihan’la Koray’ın fotoğraflarını basına yayıyor. Murat, çocukları alıp Damla’ya bırakıyor. Şahika, yolsuzluk yapmaktan gözaltına alınıyor. Altı ay sonra Murat ile Neslihan, nikah tazeliyor. Düğünde Damla, Neslihan’ın giydiği kıyafeti giyip onun odasına çıkıyor. Bıçaklanan Neslihan mı Damla Mı?

Cuma Dizileri 2022

Bıçaklanan Neslihan Mı Damla Mı?

Neslihan, Damla’dan önce Sinan’dan ayrılmasını sonra Murat’ın bilgisayarındaki belgeleri kendisine vermesini, karşılığında Murat’tan boşanacağını vaat ediyor. Damla, durumu önce Murat’a anlatıp ondan sonra onun bilgisayarındaki belgeleri Neslihan’a veriyor. Neslihan, elindeki flaş diskle Murat’ı tehdit edip, annesinin yerine şirketin genel kurul başkanı oluyor. Sinan, hiçbir şeyden habersiz oyunu Murat’tan yana kullanıyor ve onun şirkette kalmasını sağlıyor.

İYİLİK 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Neslihan Sinan’a, bunu neden yaptığını soruyor. İki kardeş tartışırken Neslihan ondan gidip Murat’a onun kendisini aldattığı kadının kim olduğunu sormasını söylüyor. Sinan gidip Murat’a o kadının kim olduğunu soruyor. O da Damla olduğunu itiraf ediyor. Sinan, Damla’nın kendisiyle neden yakınlaştığını anlayıp ondan hesap sormak için yanına gidiyor.

Damla ise ona kapıyı açmıyor. Şahika, kızının yönetim kurulu başkanı olduğunu öğrenince hastaneden çıkmaya karar veriyor. Tam o sırada polisler gelip Şahika’yı yolsuzluk yapma suçundan göz altına alıyor. Damla, Koray’ın Neslihan’ı teselli ederken çektirdiği fotoğrafı yayımlatıyor.

Herkesin Neslihan’ın Koray’la ilişkisi olduğunu zannetmesini sağlıyor. Nehir, okulda arkadaşlarından annesiyle Koray’ın fotoğraflarını görüp babasını arıyor ve onun yanında kalmak istediğini söylüyor. Neslihan, Şahika’nın yanındayken Murat eve gelip çocukları alıp Damla’nın yanına götürüyor.

Daha sonra üç fabrikadaki işçilerin grev yapmasını sağlıyor. Grev başlayınca şirketin hisseleri düşüşe geçiyor. Neslihan, Murat’la bir anlaşma yapıp çocuklarını ondan alıyor. Onu da yönetim kurulunun başına geçiriyor. Nehir’in Damla’ya keşke annesinin o olmasını istediğini söylemesiyle Neslihan çıldırıyor.

Damla’yı havuza sokup boğmaya çalışıyor. Murat son anda yetişip Damla’yı kurtarıyor. Nehir, babasıyla Damla’yı öpüşürken görüyor. Sinan, büyük bir oyunun içinde olduğunu anlayıp gidip babasına gerçekleri öğrenmek istiyor. Aradan altı ay geçtikten sonra Neslihan ile Murat, nikah yenilemek için bir davet veriyor.

Davete Damla, Neslihan’ın kıyafetinin aynısını giyerek gelip gizlice onun odasına çıkıyor. Koray ile Neslihan onu görüp peşinden gidiyor. Nehir, annesini yatağın üzerinde bıçaklanmış bir şekilde yatarken görüyor. Bıçaklanan kişi Damla mı yoksa Neslihan mı?

İyilik 8. Bölüm Sezon Finali 2. Fragmanı Yayında! Damla Neslihan’ı Çileden Çıkarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler