Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu Hüzünlü Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu Hüzünlü Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Star Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi, 26. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Helin, Asiye ile Cemal’in evleneceğini öğrenip bir plan yapıyor. Evdekilere yurt dışına gideceğini söyleyip ayrılıyor. Asiye ile Cemal’in düğünleri oluyor. 17 yıl sonra ikili tekrar nikah masasına oturuyor. Helin, elinde silahla Asiye’nin odasına giriyor. Önce silahı ona sonra kendisine doğrultup kendisini öldürmek istiyor. Asiye, Helin’e engel olmaya çalışırken kendisi vuruluyor. Kaderimin Oyunu hüzünlü bir final bölümüyle ekranlara veda etti.

Cuma Dizileri 2022

Kaderimin Oyunu Ekranlara Veda Etti!

Helin, Cemal’le boşandıktan sonra onun hemen Asiye’ye evlenme teklifi ettiğini duyup bunu hazmedemiyor. Cemal, Asiye’ye onu bir daha bırakmayacağına söz veriyor. Çocukların önünde de ona evlenme teklifi edip hemen düğün hazırlıklarına başlıyor. Bu arada Zahide Raci’den boşanıyor ve yeni tanıştığı yazarla flört etmeye başlıyor. Helin’e de, artık Cemal’i unutup hayatına devam etmesini tavsiye ediyor.

KADERİMİN OYUNU FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Helin, evdekilere yurt dışına tatile gideceğini söyleyip evden ayrılıyor. Onların düğün gününü bekliyor. Asiye ile Cemal, yıllar sonra tekrar nikah masasına oturuyor ve nikahları kıyılıyor. Helin, onları uzaktan izleyip arabasına oturup yapmak istediği şeyi planlıyor. Asiye, duvağını çıkartmak için odasına gidiyor.

Kapı çalıyor ve karşısında Helin’i görüyor. Helin, kapıyı kilitleyip silahını çıkarıp Asiye’ye doğrultuyor. Daha sonra silahı kendisine doğrultup kendisini öldürmek istiyor. Mahir, Helin’in arabasını görüp hemen Cemal’e haber veriyor. Cemal, Asiye’nin odasına gidiyor ve Helin’in içeride olduğunu anlıyor.

Asiye, Helin’in kendisini öldürmesine engel olmaya çalışıyor. O sırada silah patlıyor ve Asiye yaralanıyor. Cemal, hemen Asiye’yi hastaneye götürüyor. Asiye, ameliyata alınıyor. Helin, oraya gidip her şeyin kaza olduğunu anlatmaya çalışırken polisler gelip onu götürüyor. Raci, Helin’in Asiye’yi vurduğu haberini Zuhal’den alıyor.

Haberi alır almaz emniyete koşuyorlar. Asiye, ameliyattan çıkıyor. Ancak doktor onu yoğun bakıma alacağını durumunun ciddiyetini koruduğunu söylüyor. Tüm müdahalelere rağmen Asiye, hayatını kaybediyor. Asiye’nin ölümüyle Cemal ve çocuklar yıkılıyor. Bir yıl aradan sonra Helin, serbest bırakılıyor ve annesiyle bir sahil kasabasında yaşamaya başlıyro.

Cemal, Ahmet’in de velayetini alıp üç çocuğuyla yaşamaya devam ediyor. Mahir ile Zuhal’in, ikiz bebekleri oluyor ve ikili evleniyor. Raci ile Meral, bir karavan alıp Türkiye’yi gezmeye başlıyor. Cemal, kendisini çocuklarına adıyor ve bir gün olsun Asiye’yi aklından çıkartmıyor. Onun fotoğraflarıyla avunuyor.

Kaderimin Oyunu 26. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Helin Asiye’ye Silahını Doğrultuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler