Ana SayfaDizilerSeversin 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Kadir'e Kendisini Sevdirmeye Çalışıyor!

İlgili Postlar

Seversin 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Kadir’e Kendisini Sevdirmeye Çalışıyor!

Kanal D’nin yeni yaz dizisi Seversin, 4. yeni bölümüyle 22 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Olanlardan sonra Asya’nın morali çok bozulur. Dizinin tanıtım çekimlerinde Asya, bir türlü fotoğraf veremez. Asya’nın enerjisini yükseltmek Tolga’ya düşer. Tolga, Asya’nın enerjisini yükseltmek için elinden geleni yapar. Suzan, Asya’yla konuşup onun çekimlere odaklanmasını sağlıyor. Seversin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, Kadir’e kendisini sevdirmeye çalışıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Kadir’e Kendisini Sevdirmeye Çalışıyor!

Seversin 4. bölüm 2. fragmanında; Tolga, dizinin selameti için yolun Asya’nın abisi Kadir’den geçtiğini geç anlıyor. Bu yüzden ağır abi tripleriyle kendisini Kadir’e kabullendirmeye çalışıyor. Asya ise, bu çabanın boşa olduğunu biliyor. Fakat, abisinin biraz olsun geri vites yapması için Tolga’nın başarısı önemlidir. İşler tam da istedikleri kıvama gelmişken karavanda yaşanan tatsız yakınlaşma Kadir’i çileden çıkartıyor. Durumu kurtarmak isteyen yapımcı öyle bir şey der ki ortalık bir anda karışıyor.

İşte Seversin 4. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolga’nın, Asya’yı diziden kovdurmak için yaptığı oyun ortaya çıkar. Bahri, Tolga’yı diziden çıkarıyor ve dizi için başrol erkek oyuncu aranmasını ister. Nesrin’in ısrarıyla Bahri, Tolga’ya üç gün izin verir. Üç gün içinde Asya’dan özür dileyip kendisini affettirir ise diziye dönebileceğini söyler.

Tolga, Nesrin’le birlikte Asya’yı göz hapsine alıp o nereye giderse oraya gidip onun gönlünü almak için kolları sıvar. Kadir, çıkan haberleri duyduktan sonra üzerine bir de mahallelinin konuştuklarını duyar. Bileğindeki kelepçeyi umursamadan kahveye dalıp Asya hakkında ileri geri konuşanlarla kavga eder.

O sırada Tolga oraya gelip ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Kadir, nezarete atılır. Tolga, Kadir’in serbest kalması için komiserle konuşur. Asya, abisinin sadece psikologa giderse hapisten kurtulabileceğini öğrenir ve abisiyle konuşup onu razı eder. Kadir, psikologa gidip ondan aldığı ilaçla daha sakin biri olur.

Asya, annesi ve kardeşiyle Heybeli babaya gider. Tolga onların oraya gideceğini öğrenip soluğu orada alır. Ama fark etmeden elindeki ekmeği yeyince işler karışır. Selçuk, Tolga’yı arayıp boşanma aşamasında olduğunu bu haberlerden sonra karısıyla ayrılmasının zorlaştığını, Asya’nın ailesi için çalışıp para kazanmak için uğraşan bir kız olduğundan bahsedip telefonu kapatır.

Tolga, Selçuk’la konuştuktan sonra ne büyük hata yaptığını anlayıp gece Asya’dan ve abisinden özür dilemek için onların evine gider. Kadir, hırsız zannedip tüfeği alıp bahçeye çıkar. Ferdi ile Handan’ın bahçede olması Tolga’yı kurtarır. Bahri, yeni erkek oyuncu aramaya başlar.

Tolga, Bahri ile Selçuk’un yanına gidip Bahri’den ve yanlarında olan Asya’dan özür diler. Bahri’ye ise restini çekip dizinin umurunda olmadığını tek derdinin yaptığı hatayı düzeltmek olduğunu söyler. Canlı yayında Asya ile Selçuk açıklama yapar. Tolga oraya gidip, hırslarına kapılıp o fotoğrafları kendisinin yayınladığını itiraf eder.

O sırada Selçuk’un eşi gelip, elindeki belgelerle Asya’nın eşiyle gerçekten ilişkisi olduğunu açıklar. Asya, olanlar karşısında donup kalır.

Seversin 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’nın Enerjisini Yükseltmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler