Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Firuze'yi Buluyor!

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Leyla Firuze’yi Buluyor!

Atv’nin yeni dizisi Sevmek Zamanı, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Kaan, Firuze’yle vapurda tanışıyor. İkili sık sık görüşmeye başlıyor. Feryat, sevgilisini babasından istemeye gittiğinde büyük hayal kırıklığına uğruyor. Ömer, annesinin yaşadığını ve onun babasının katili olduğunu öğreniyor. Kaan, bir türlü yaşamak zorunda olduğu o hayattan kurtulamıyor. Firuze, onu Alper olarak tanıyor. Kaan, Leyla’yla beş yıldan beri evli olduğunu ona anlatamıyor. Sevmek Zamanı 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Leyla, Firuze’yi buluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Leyla Firuze’yi Buluyor!

Sevmek Zamanı 2. bölüm 1. fragmanında; Kaan ile Firuze, dolu dizgin aşk yaşamaya devam ediyor. Feryat, Firuza’nin aşık olduğunu Mehmet’e söylüyor. Leyla, Firuze’yi buluyor. Firuze, iş görüşmesi için Leyla’nın şirketine gidiyor. Kaan’da oraya geliyor. Kaan Firuze ile karşılaşacak mı?

İşte Sevmek Zamanı 2. bölüm 1. fragmanı…

SEVMEK ZAMANI 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Firuze, abisi Feryat kardeşi Ömer’le birlikte yetiştirme yurdunda büyüyor. Annelerinin babalarını öldürme suçundan hapis yattığını Ömer’den saklıyorlar. Ömer, annesinin öldüğünü zannediyor. Muhsin, bu üç kardeşe kol kanat gerip onlara babalık yapıyor. Feryat, iyi bir edebiyat öğretmeni oluyor.

Firuze, hem üniversitede okuyor. Aynı zamanda tezgahtar olarak çalışıyor. Kaan, eşinin abisi tarafından karanlık işlere giriyor. Artık, ne adam dövmek ne de öldürmek istemiyor. Ama o hayattan kurtulamıyor. Tam çaresizlik yaşadığı bir anda Firuze’yle karşılaşıyor. Ona kendisini Alper olarak tanıtıyor ve özel şoför olduğunu söylüyor.

Bu tanışmadan sonra ikili sık sık görüşmeye başlıyor. Firuze, Alper’e aşık oluyor. Oda Firuze’ye aşık oluyor. Feryat, Muhsin babasıyla birlikte sevdiği kız Nilgün’ü istemeye gidiyor. Emekli komiser olan Nilgün’ün babası Feryat ve ailesinin geçmişini öğreniyor ve onlara verecek kızları olmadığını söylüyor.

Kızını vermeme nedenini ise annelerinin babalarının katili olduğunun olduğunu söylüyor. Ömer orada annesinin yaşadığını ve babasını öldürdüğünü öğreniyor. Abisinin ve ablasının bunu kendisinden sakladıkları için onlara öfkeleniyor ve o geceyi Mehmet’in yanında geçiriyor.

Firuze, Alper’e aralarında gizli saklı olmasını istemediğini söyleyip ailesinin geçmişini anlatıyor. Kaan ise ona, ne gerçek adını, ne istemediği bir evlilik yaşadığını ve nede içinden çıkamadığı bir kaosun içinde olduğunu anlatamıyor. Sadece onu çok sevdiğini söylüyor. Firuze ile Kaan, bisiklet sürerken bir kaza oluyor. Kaan onu hastaneye götürüyor ve oradaki evraka gerçek ismiyle imza atıyor.

Feryat, bu olaydan sonra Firuze’nin bir erkek arkadaşı olduğunu öğreniyor. Kaan, Firuze’nin tokasını eline alıp eve gidiyor. Karısı Leyla ona 5. evlilik yıl dönümü davetiyle sürpriz yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler