Ana SayfaDizilerGül Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak'ı Yanlış Anlıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’ı Yanlış Anlıyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gonca, duyduklarından sonra babasından hesap soruyor. Tahir, Isparta’ya kızının yanına geliyor. Ama ona gerçekleri anlatamıyor. Arda, Gonca’nın mirasına göz koyuyor. Onun Toprak’la yakınlaştığını görüp bunu engellemeye çalışıyor. Halil, Tahir’le konuşup ondan kızıyla beraber Isparta’dan gitmelerini, aksi taktirde onun Gonca’nın gerçek babası olmadığını söylemekle tehdit ediyor. Gonca, Toprak’la Ece’yi öpüşürken görüyor. Gül Masalı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca Toprak’ı yanlış anlıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Toprak’ı Yanlış Anlıyor!

Gül Masalı 3. bölüm 1. fragmanında; Gonca, Toprak’a güveniyor. Ama Arda’nın söyledikleri onun kafasını karıştırıyor. Toprak’ın Ece’yle öpüştüğünü görünce babasıyla birlikte Isparta’yı tek etmek istiyor. Toprak, Gonca’ya kendisini anlatmaya çalışıyor. Gonca, Toprak’ı dinleyip Isparta’da kalacak mı? Yoksa İstanbul’a mı dönecek?

İşte Gül Masalı 3. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gonca, annesinin mezarının yerini Fatma anadan öğreniyor ve orada fenalaşıyor. Onu gören Toprak, hemen Gonca’yı alıp götürüyor. Onları takip eden Arda, Toprak’a mani olup Gonca’yı hastaneye götürmek istiyor. Toprak, Gonca’yı Fatma ananın yanına götürüyor. Fama ana onu iyileştiriyor. Gonca, Fatma anadan annesinin ölmeden önce oraya geldiğini ve tüm mirasını Fatma anaya verdiğini öğreniyor.

Fatma ana Gonca’ya, o mirası alabilmesi için iki yıl Isparta’da kalması gerektiğini söylüyor. Gonca bu fikre sıcak bakıyor. Ama öte yandan babasının kendisini yıllarca annesinin mezarını saklamasını kabul edemiyor. Gonca babasını arayıp ondan bunun hesabını soruyor. Tahir, hemen Isparta’ya gidiyor ve kızını bulup onunda konuşuyor.

Ona gerçek babası olmadığını, annesinin kendisiyle evlendiğinde altı aylık hamile olduğunu anlatamıyor. Bu arada Halil, Gonca’nın o mirasa konmasını istemiyor. Canan, Gonca’yla konuşmaya gittiğinde onun oğluyla samimi olduğunu görüyor ve hemen Gonca’yı oteline bırakma bahanesiyle onu oradan uzaklaştırıyor. Yolda da Gonca’ya, annesinden kalan evi almak istediğini söylüyor.

Gonca, Canan’ın da mirasının peşinde olduğunu anlayıp bozuluyor. Toprak, samimi bir şekilde Gonca’ya yardımcı olmaya çalışıyor ve ondan hoşlanıyor. Canan, Toprak’ın ayrıldığı ve peşinden Isparta’ya geldiği kız arkadaşı Ece’yi bulup onu konağa davet ediyor. Toprak, Ece’nin konağa geldiğini öğrenince onunla yemeğe çıkıyor.

Arda, borçlularına yakalanıyor ve onlara olan borcunu ödemek için Gonca’yı kandırıp mirasına konmaktan başka çaresi kalmıyor. Toprak’ın ondan hoşlandığını bilip onun ofisine gidiyor ve onun Gonca’nın annesinden kalan evini restore etmeye çalıştığını anlıyor. Ayrıca Toprak’ın Ece’yle buluşacağı yeri de öğreniyor.

Projeyi alıp Gonca’ya gösteriyor ve Toprak’ın o evde gözü olduğunu, sevgilisiyle birlikte bu yüzden buluştuğunu söylüyor. Gonca sinirlenip Toprak’ın Ece’yle buluştuğu restorana gidiyor ve onları öpüşürken görüyor.

Gül Masalı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Toprak Gül’ün Gitmesini İstemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler