Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze Öğrendikleri Karşısında Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Firuze Öğrendikleri Karşısında Şok Oluyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Sevmek Zamanı, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Leyla, Kaan’ın Firuze’yle görüştüğünü öğrenip onları takip ediyor. Firuze’nin okuluna konuşmacı olarak gidip onunla tanışıyor. Daha sonra Firuze’nin iş başvurusunu kabul edip yanına çağırıyor ve ona Kaan’ın fotoğrafını gösterip onun kocası olduğunu söylüyor. Sevmek Zamanı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Firuze, öğrendikleri karşısında şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Firuze Öğrendikleri Karşısında Şok Oluyor!

Sevmek Zamanı 3. bölüm 1. fragmanında; Leyla, Firuze’ye Kaan’la evli olduğunu söyledikten sonra ona, eğer evli olduğunu bilseydi Kaan’dan uzak duracağını ve onun yaşadıklarının kendi yaşadıkları yanında bir hükmü olmadığını söylüyor. Feryat da durumu öğrenip Leyla’yı Kaan’ın metresi olmasıyla suçluyor. Firuze, Kaan’la buluşup ona gerçekleri öğrendiğini yüzüne vuruyor.

İşte Sevmek Zamanı 3. bölüm 1. fragmanında…

SEVMEK ZAMANI 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Leyla, 5. evlilik yıl dönümü için Kaan’a sürpriz bir parti yapıyor. Kaan, kızının ölümünden sonra bitmiş bir evliliği daha fazla sürdürmek istemiyor. Ancak Leyla, onu evli kalmaya zorluyor. Partiden sonra Leyla, fenalaşıyor ve Kaan’dan kızının mezarına gitmek istiyor. Kaan Leyla’yı sakinleştirmek için uğraşıyor.

Leyla, o gece Kaan’ın evinde kalmak istiyor. Kaan onun hala ölen kızının videolarını izlemesine engel olmaya çalışıyor. Gece Kaan uyuduktan sonra Leyla onun yanına gidip onun yaptığı resmi görüp onun bir kadınla ilişkisi olduğunu anlıyor.

Ertesi gün Kaan’ı takip ediyor ve onun Firuze’yle buluştuğunu görüyor. Okulu gitmek için Firuze, Kaan’ın yanından ayrılıp otobüse biniyor. Leyla’da onun peşinden otobüse binin onun adını ve okulunu öğreniyor. Ertesi gün okuldaki konferansa konuşmacı olarak katılıyor ve toplantı sonrası Firuze’yle tanışıyor.

Taner ise, güvenlik için yeni bir eleman arıyor ve görüşmeye gelen Mehmet’i işe kabul ediyor. Onu arkadaşıyla birlikte eve bırakıyor. Leyla, Firuze’nin yarım günlük iş aradığını öğrenip yardımcısından onu aratıp görüşmeye çağırıyor.

Bu arada Firuze Kaan’la görüşmeye devam ediyor. Mehmet, Firuze’yle konuşup ona aşık olduğunu söylüyor. Firuze ise ona, başkasına aşık olduğunu söylüyor. Firuze, iş görüşmesine gittiğinde Leyla’yı karşısında görünce çok şaşırıyor. Bu arada Kaan’da şirkete geliyor ve Firuze Leyla’nın yanındayken başka bir işi çıkıp içeri girmiyor.

Leyla, kendisinden ve ailesinden bahsetmeye başlıyor. Firuze’ye kocasının fotoğrafını gösterip okul biter bitmez onunla hemen evlendiklerini söylüyor. Alper diye tanıyıp sevdiği kişinin aslında Kaan olduğunu ve Leyla’yla evli olduğunu öğreniyor. Yaşadığı şok karşısında Firuze ağlamaya başlıyor.

Sevmek Zamanı 2. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Leyla Kaan’la Yüzleşiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler