Ana SayfaDizilerTozluyaka 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Üç Arkadaş Vefa'nın Katilini Bulmak İçin...

İlgili Postlar

Tozluyaka 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Üç Arkadaş Vefa’nın Katilini Bulmak İçin Okula Giriyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Ali, Arap, Zeynep ve Vefa aynı mahallede birlikte büyümüştür. Vefa, burslu olarak bir özel okula devam ediyor ve Hazal’a aşık oluyor. Hazal ise en yakın arkadaşının erkek arkadaşı olan Berk’e aşıktır. Vefa, Hazal’a aşkını ilan ediyor. Ancak karşılık bulamıyor. Berk ise Hazal’a saldırıyor. Vefa, onları görünce öldüresiye Berk ve arkadaşları tarafından dövülüyor. Daha sonra konser alanının en yüksek yerinden yere düşüp ölüyor. Tozluyaka 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Üç arkadaş Vefa’nın katilini bulmak için okula giriyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Üç Arkadaş Vefa’nın Katilini Bulmak İçin Okula Giriyor!

Tozluyaka 2. bölüm 1. fragmanında; Ali, Zeynep ve Arap, kimliğini bilmedikleri birinin yardımıyla Vefa’nın okulunun bursluluk sınavını kazanıp okula başlıyor. Berk, Hazal ve Çağrı, Vefa’nın ölümünün kapatıldığını Kenan’dan öğrenip rahatladıkları anda karşılarında Ali, Zeynep ve Arap’ı görüyorlar. Hazal, telefonunu kaybediyor. Telefonu alan üç arkadaş Vefa’nın ölümüyle alakalı bir şey bulmaya çalışırken onları Önder hoca görüyor. Onlara yardım eden kişi Önder hoca mı?

İşte Tozluyaka 2. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Tozluyaka’da yaşayan ve birbirlerine büyük bir bağ ile bağlı Ali, Zeynep, Arap ve Vefa dört kafadardır. Vefa, özel okulda burslu bir öğrencidir. Ali, Zeynep ve Arap, Vefa’nın doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlıyor. Onun doğum gününü bir teknede kutluyorlar. Onlar eğlenirken Berk, Hazal, Cemre ve Çağrı onların eğlendiklerini görüp müziklerinden rahatsız oluyor.

Tam kavga edeceklerken Vefa’yı görüyorlar ve kavgadan vazgeçip dönüyorlar. Ancak Cemre’yi denizde unutuyorlar. Cemre’yi Vefa görüp onu teknelerine alıyor. Berk’e aşık olan Hazal, Cemre’nin denizde olduğunu söylemiyor. Tekne kıyıya gittiği zaman Berk onun teknede olmadığını denizde unuttuklarını anlıyor.

Geri dönüp Cemre’yi almak istiyor. Ancak Cemre, Vefa ve arkadaşlarının teknesiyle kıyıya dönüp kendisini unuttuğu için Berk’e tavır alıyor. Cemre, kendisini kurtardıkları için Vefa ve arkadaşlarını konsere davet ediyor. Ali, Zeynep ve Arap konsere gitmek için hazırlanıp oraya gidiyorlar. Vefa daha önce gittiği için Berk onun içeceğine uyuşturucu koyuyor.

Vefa, uyuşturucunun etkisiyle aşık olduğu Hazal’a aşkını ilan etmek istiyor. Ama Hazal, onu küçümseyip ret ediyor. Berk ise, Cemre’yle birlikte olmasına rağmen Hazal’ın kendisinden hoşlandığını anlayıp onunla zorla birlikte olmaya çalışıyor. Vefa, onları görüyor. Berk, Vefa’yı arkadaşlarıyla birlikte öldüresiye dövüyor.

Önder hoca onları görüp kavgalarını ayırıyor ve Vefa’nın oradan gitmesini istiyor. Vefa, yaralı bir şekilde Ali’yi arayıp ondan yardım istiyor. Ali, arkadaşlarıyla birlikte konser alanına geri dönüyor ve Vefa’yı bulmaya çalışıyor. Ama Vefa, konser alanının en yüksek yerinden aşağı düşüp hayatını kaybediyor.

Okul sahibi Kenan, olayı örtmeye çalışıyor. Ama Önder ona karşı çıkıyor. Olaya karışan öğrenciler ve Ali ile arkadaşlarına olay anının videosu geliyor. Ali ile arkadaşları Berk ve arkadaşlarını bulup kavgaya tutuşuyor. Derya, Kenan’la karşılaşıyor ve onlardan çocuklarının serbest kalmasını istiyor.

Kenan, Vefa’nın ölümünü örtmek için bir bursluluk sınavı açıyor. Ali’ye, iki gün sonra yapılacak sınavın sınav sorularının cevapları geliyor. Bu durumu Zeynep ile Arap’la paylaşıp o sınava girip kazanıyorlar. Berk ve arkadaşları, Vefa olayının unutulduğunu düşünürken karşılarında Vefa’nın arkadaşlarının okula öğrenci olarak geldiklerini görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler