Ana SayfaDizilerSeversin 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'yı Teklifiyle Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Seversin 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’yı Teklifiyle Şaşırtıyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Seversin, 5. yeni bölümüyle 29 haziran çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bahri, magazincilerin görüntü aldığını görünce durumu kurtarmak için Tolga ile Asya’nın birbirlerini sevdiği yalanını ortaya atar. Kadir kızsa da durumu kabullenip hemen söz nişan ve bir ay sonra hemen Asya ile Tolga’nın düğünün yapılmasını ister. Bahri, Tolga ile Asya’dan sevgili rolü yapmalarını ve dizinin bir an evvel çekimlerinin başlamasını ister. Seversin 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’yı teklifiyle şaşırtıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’yı Teklifiyle Şaşırtıyor!

Seversin 5. bölüm 2. fragmanında; Tolga ile Asya, kameraların önüne çıkıp onların karşısında sevgili gibi davranıyorlar. Asya, Tolga’yla sevgili rolü oynamak dahi istemiyor. Öte yandan Tolga, Kadir’le kaynaşıp onlarla vakit geçirmeye başlıyor ve bu onun çok hoşuna gidiyor. Tolga, bir yüzük alıp Asya’nın önünde diz çöküp ona evlenme teklif etmek istiyor.

İşte Seversin 5. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya, Selçuk’un karısının şovundan sonra kendisini çok kötü hisseder. Ferdi ise Kadir’e, kadının söylediklerinin doğru olduğunu Asya ile Selçuk’un arasında bir şey olduğunu söyler. Kadir ile annesi ona inanır. Asya, durumu öğrenince kendisini dizinin tanıtım çekimlerine veremez. Suzan onunla konuşup çekimleri tamamlamasını sağlar.

Kadir kanala gidip Bahri’ye, kız kardeşinin dizide oynamasını istemediğini söyler. Bahri, sözleşmeden bahsedince her şeyini satıp o tazminatı ödeyeceğini söyleyip Asya’yı eve götürür. Bahri Tolga’dan, Asya’nın masum olduğunu ispatlamasını ister. Tolga hemen Ferdi’nin kaza gününde yanında olan kadının numarasını bulur.

Asya’dan Ferdi’nin telefonunda o kadına mesaj çekip buluşma yeri ayarlamasını ister. Buluşma yerine Tolga gidip kadını alıp Selçuk’la birlikte eve götürür. Selçuk, Kadir’e kız kardeşiyle arasında bir şey olmadığını karısının para koparmak için bunu yaptığını söyler. Kadir’in inanmadığını gören Tolga kadını içeri çağırıp Ferdi’nin yalanını ortaya çıkarır.

Ferdi yine evden kovulur. Kadir ile annesi, Asya’ya inanmadıkları için pişmanlık yaşar. Kadir, çekimlere gidip herkesin Asya hakkında iyi şeyler düşündüğünü görünce rahatlar. Çekimler için yönetmen iyi bir mekan ararken ikili kaybolur. Tolga, göle düşer. Asya onu çıkarmaya çalışırken ikili göle düşer.

Üstleri ıslak bir şekilde ekibi bulurlar. Tolga, kimseye görüntülenmek istemez ve birlikte kurulanmak üzere Asya’nın karavanına giderler. Bu arada Kadir ve annesi çekimlerin yapıldığı yere gider. Bahri, gazetecileri de çağırır. Asya’nın karavanının kapısını açar ve Tolga bornozla Asya’nn fermuarını çekerken görüntülenir. Bahri durumu kurtarmak için Tolga ile Asya’nın birbirlerini sevdiğini söyleyiverir.

Seversin 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Asya İle Tolga’nın Hemen Evlenmesini İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler