Ana SayfaDizilerSeversin 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Asya İle Tolga'nın Hemen Evlenmesini...

İlgili Postlar

Seversin 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kadir Asya İle Tolga’nın Hemen Evlenmesini İstiyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Seversin, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, dizinin tanıtım çekimlerine kendisini veremiyor. Suzan, Asya’yla konuşup çekimler tamamlanıyor. Ferdi’nin yalan söylediğini ortaya çıkartmak Tolga ile Asya’ya kalıyor. Kadir, kız kardeşine haksızlık ettiğini anlıyor. Tolga, Kadir’in gönlünü kazanmayı başarıyor. Asya ile Tolga, göle düşüyor. Kimseye görünmeden üstlerini değiştirmek için Asya’nın karavanına giriyorlar. Bahri’nin kapıyı açmasıyla ikili yanlış anlaşılıyor. Seversin 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kadir, Asya ile Tolga’nın hemen evlenmesini istiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Kadir Asya İle Tolga’nın Hemen Evlenmesini İstiyor!

Seversin 5. bölüm 1. fragmanında; Bahri, magazincilerin görüntü aldığını görünce durumu kurtarmak için Tolga ile Asya’nın birbirlerini sevdiği yalanını ortaya atıyor. Kadir kızsa da durumu kabullenip hemen söz nişan ve bir ay sonra hemen Asya ile Tolga’nın düğünün yapılmasını istiyor. Bahri, Tolga ile Asya’dan sevgili rolü yapmalarını ve dizinin bir an evvel çekimlerinin başlamasını istiyor.

İşte Seversin 5. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya, Selçuk’un karısının şovundan sonra kendisini çok kötü hissediyor. Ferdi ise Kadir’e, kadının söylediklerinin doğru olduğunu Asya ile Selçuk’un arasında bir şey olduğunu söylüyor. Kadir ile annesi ona inanıyor. Asya, durumu öğrenince kendisini dizinin tanıtım çekimlerine veremiyor. Suzan onunla konuşup çekimleri tamamlamasını sağlıyor.

Kadir kanala gidip Bahri’ye, kız kardeşinin dizide oynamasını istemediğini söylüyor. Bahri, sözleşmeden bahsedince her şeyini satıp o tazminatı ödeyeceğini söyleyip Asya’yı eve götürüyor. Bahri Tolga’dan, Asya’nın masum olduğunu ispatlamasını istiyor. Tolga hemen Ferdi’nin kaza gününde yanında olan kadının numarasını buluyor.

Asya’dan Ferdi’nin telefonunda o kadına mesaj çekip buluşma yeri ayarlamasını istiyor. Buluşma yerine Tolga gidip kadını alıp Selçuk’la birlikte eve götürüyor. Selçuk, Kadir’e kız kardeşiyle arasında bir şey olmadığını karısının para koparmak için bunu yaptığını söylüyor. Kadir’in inanmadığını gören Tolga kadını içeri çağırıp Ferdi’nin yalanını ortaya çıkarıyor.

Ferdi yine evden kovuluyor. Kadir ile annesi, Asya’ya inanmadıkları için pişmanlık yaşıyor. Kadir, çekimlere gidip herkesin Asya hakkında iyi şeyler düşündüğünü görünce rahatlıyor. Çekimler için yönetmen iyi bir mekan ararken ikili kayboluyor. Tolga, göle düşüyor. Asya onu çıkarmaya çalışırken ikili göle düşüyor.

Üstleri ıslak bir şekilde ekibi buluyorlar. Tolga, kimseye görüntülenmek istemiyor ve birlikte kurulanmak üzere Asya’nın karavanına gidiyorlar. Bu arada Kadir ve annesi çekimlerin yapıldığı yere gidiyor. Bahri, gazetecileri de çağırıyor. Asya’nın karavanının kapısını açıyor ve Tolga bornozla Asya’nn fermuarını çekerken görüntüleniyor. Bahri durumu kurtarmak için Tolga ile Asya’nın birbirlerini sevdiğini söyleyiveriyor.

Seversin 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Kadir’e Kendisini Sevdirmeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler