Ana SayfaDizilerGizli Saklı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naz Dayısına Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Gizli Saklı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naz Dayısına Yakalanıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Gizli Saklı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Tarıkların evinden çıktıktan sonra dayısının orada güvenlik görevlisi olarak çalıştığını görüyor. Oyalanıp onun gitmesini bekliyor. Pamir, Namık’ı işten kovdurmak için onun içeceğine uyku ilacı koyuyor. Tarık ise, onu hastaneye gönderip durumu öğrenip işe geri alınması için onu yanına çağırıyor. Pamir ile Naz, Tarık ve Nehir’i çaya davet ediyor. O sırada Namık içeri giriyor ve Naz’ı tanıyor. Naz, dayısına fena yakalanıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Naz Dayısına Yakalanıyor!

Gizli Saklı dizisinin 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Naz ile Pamir, Tarıklardan çıktıktan sonra Namık’ın orada çalıştığını görüyor. Hemen Naz, telefonunu unutmuş gibi içeri giriyor. Dayısının gittiğini Pamir ona haber veriyor ve ikili birlikte evlerine dönüyor. Pamir, sanki bu durumdan Naz suçluymuş gibi davranıyor. Naz’ı da alıp gece siteden dışarı çıkıp depoya gidiyorlar.

GİZLİ SAKLI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pamir, durumu amirine anlatıyor ve artık bu operasyonda olmak istemediğini söyleyip ona Naz’ı şikayet ediyor. Nehir, Naz’ın evde olmadığını görünce onu arıyor. Naz ona, Sapanca’da olduklarını söylüyor. Bu arada Talat, kebapçının peşine düşüyor. Tufan’ın onun restoranına girdiğini ve kebapçı tarafından dövüldüğünü görüyor.

Pamir’le birlikte Tufan’ı onların elinden kurtarmak için harekete geçiyorlar. Naz ise Talat’ı takip edip onların gizli bir görev peşinde olduklarını anlıyor. Tam Pamir yaralanacağı sırada gidip onu kurtarıyor. Talat, Tufan’ı yaralı bir şekilde hastanenin önüne bırakıp gidiyor. Kebapçıyı ise sorguya alan Sadullah amir ona kendileriyle çalışmasını teklif ediyor.

Aksi taktirde onun hapisten çıkamayacağını sağlayacağını söylüyor. Tarık, Tufan’ın başına gelenleri öğrenip hastaneye gidiyor. Onu bu hale getirenin kebapçı olduğunu anlıyor. Sadullah ile Talat, bu arada Namık’ı kovdurmak için görev başındayken onun uyumasını sağlamak için Pamir’den içeceğine uyku ilacı koyduruyor.

Tarık ile Adem, siteye girdiklerinde Namık’ın uyuduğunu görüyor. Uyanmayınca Tarık onu hastaneye gönderiyor. Namık’a uyku ilacı verildiği anlaşılıyor. Yönetici Namık’ın yanına gidip onu işten kovduğunu söylüyor. Tarık ise Adem’den, Namık’ın düşmanları tarafından uyutulduğunu düşünüp onu alıp geri getirmesini istiyior.

Pamir ile Naz, Namık’tan kurtulduklarını düşünüp evlerine dönüyor ve Tarık ve Nehir’i çaya davet ediyorlar. Naz, çayları yenilemek için içeri girdiğinde Adem Namık’ı oraya getiriyor. Namık Naz’ı görüp tanıyor. Naz, dayısını görünce ne yapacağını bilemiyor.

Gizli Saklı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pamir İle Naz Yakınlaşmaya Mı Başlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler