Ana SayfaDizilerMasterChef Türkiye 2022'nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef Türkiye 2022’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, 5 sezonuyla ekranlara gelmek için gün sayıyor. Yarışanın yeni sezon hazırlıkları devam ederken seçmeler başladı. MasterChef’in sevilen şefleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna bu sezonda jüri üyeleri olarak devam edecek. Survivor’un hemen bitiminden sonra MasterChef Türkiye 2022 yarışmacılarını seçmeye başlayacak. MasterChef Türkiye 2022’nin yayın tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde…

MasterChef Somer Sivrioğlu Kimdir?

MasterChef Mehmet Yalçınkaya Kimdir?

MasterChef Türkiye 2022’nin Yayın Tarihi Belli Oldu!

MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman sorusu yanıt buldu. TV8 ekranlarında dört sezondur izleyencilerini ekrana kilitleyen MasterChef Türkiye, yeni sezonda da sevenleri ile buluşmaya devam edecek. Büyük merakla beklenen yarışmanın 2022 sezonu başlama tarihi açıklandı. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı yarışma programı MasterChef Türkiye 2022 1 Temmuz Cuma günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Danilo Zanna Kimdir?

MASTERCHEF JÜRİ KADROSUNDA BİR DEĞİŞİKLİK OLMADI!

Aylardır MasterChef Türkiye 2022’nin yeni sezonunda Mehmet Yalçınkaya’nın olmayacağı konuşuldu. Hatta Arda Türkmen’le anlaşıldığı haberleri çıktı. Ama jüri üyelerinde bir değişiklik olmadı. MasterChef Türkiye, üç sezondur jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ile yola devam edecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2022’NİN İLK FRAGMANI YAYINLANDI!

MasterChef Türkiye 2022’nin 1 temmuz cuma günü saat 20:00’da ekrana gelecek ilk bölümünde yarışmacı adayları ilk aşamayı geçmek için terk dökecek. Dünyanın değişik bölgelerinden gelen yarışmacılar ilk aşamayı geçebilmek için yarışacak.

İşte MastarChef 2022’nin ilk fragmanı…

MASTERCHEF TÜRKİYE’NİN ŞAMPİYONLARINI HATIRLAYALIM!

MasterChef 2018’in şampiyonu Uğur Kardaş, 2. sezon şampiyonu Cemre Uyanık, 3. sezon şampiyonu Serhat Doğramacı, 4. sezon şampiyonu da Eren olmuştu.

Bakalım bu senenin MasterChef şampiyonu kim olacak?

MasterChef Birincisi Eren Kaşıkçı’dan Samimi Açıklamalar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler