Ana SayfaDizilerGül Masalı 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Gonca İle Toprak Yakınlaşıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Gonca İle Toprak Yakınlaşıyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gonca, Toprak’ın da annesinden kalan evi istediğini ve onun için kendisine yakın davrandığını zannediyor. Tahir, kızını İstanbul’a dönmeye ikna ediyor. Toprak, Gonca’nın evini yaşanır bir hale getiriyor. Gonca, Toprak’ın bu sürprizi karşısında kalmaya karar veriyor. Ancak öncelikle orada annesinin başına neler geldiğini ve onun kendisine kalan mirası Atabeylerin neden istediğini öğrenmek istiyor. Gül Masalı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca ile Toprak yakınlaşıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca İle Toprak Yakınlaşıyor!

Gül Masalı 4. bölüm 1. fragmanında; Gonca, Toprak’ın ailesinin karşısına geçip onlardan orada annesinin başına neler geldiğini ve neden ondan kalan mirası isteğini öğrenmek istiyor. Toprak’ın annesi Gonca’ya her şeyi anlatacağını söylüyor. Öte yandan Toprak’ta babasından geçmişte neler olduğunu öğrenmek istiyor. Toprak, Gonca için evin bahçesine bir salıncak yapıyor. Gonca, Toprak’ın yanında kendisini her şeyin üstesinden gelecekmiş gibi hissettiğini itiraf ediyor.

İşte Gül Masalı 4. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1543694068278075393

GÜL MASALI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Annesinden kalan evle ilgili Toprak’ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünüyor. Sonrasında Toprak’ı Ece’yle birlikte görünce de Isparta’da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybediyor. Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca’ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan eve gidip orayı yaşanacak hale getirmek için gece gündüz arkadaşlarıyla birlikte çalışıyor.

Arda, Gonca’nın annesinden kalan evi tarlaları satması için ona baskı yapıyor. Tahir, Gonca’yla konuşup ona eğer orada kalırlarsa o evin bir kapısını bile yenileyecek maddi gücünün olmadığını söyleyip onu İstanbul’a dönmeye razı ediyor. Gonca gitmeden önce Fatma ananın yanına gidip onunla birlikte çarşıda satış yapıyor. Fatma ana Gonca’nın gideceğini öğrenip hemen Toprak’a haber veriyor.

Toprak, arabayla peşlerinden gidip Gonca’ya son bir kez konuşmak istediğini ve ona bir şey göstereceğini söylüyor. Onunla annesinin evine gidiyor. Gonca, annesinin evinin boyandığını ve içinin yaşanacak hale geldiğini görünce Toprak hakkında yanlış düşündüğünü anlıyor. Daha sonra Toprak’la birlikte annesinin eşyalarının olduğu depoya gidiyor. Orada bir bebek beşiği ve eşyalarını görüyor.

Babasının yanına gidip, ona kendisinin İstanbul’da değil orada mı doğduğunu soruyor. Tahir, kızına gerçekleri anlatamıyor. Gonca, Toprak’a İstanbul’a dönme kararından vazgeçmediğini söylüyor. Toprak, üzgün bir şekilde evine dönüyor. Ece, Toprak’la konuşunca onunla aralarındaki her şeyin bittiğini onun Gonca’dan hoşlandığını anlıyor. Evdeki herkes Gonca’nın gittiğini düşünürken o Toprak’ın evine geliyor. Onlara annesinin Isparta’da neler yaşadığını, onların neden annesinden kalan evi ve toprakları istediklerini soruyor.

Gül Masalı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’ın Sürpriziyle Çok Mutlu Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler