Ana SayfaDizilerGül Masalı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak'ın Sürpriziyle Çok Mutlu...

İlgili Postlar

Gül Masalı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Gonca Toprak’ın Sürpriziyle Çok Mutlu Oluyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı, 3. yeni bölümüyle 3 temmuz pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, babasıyla birlikte İstanbul’a dönmek için yola çıkar. Fatma ana Toprak’ı arayıp Gonca’nın gittiğini söyler. Toprak, Gonca’nın peşine düşüp onu ikna etmeye çalışır. Gonca, Isparta’da kalmasının bütün kadınlar için gerekli olduğunu öğrenir. Babası kızına annesinin hayatını oranın mahvettiğini onun hayatınında annesinin gibi olmasını istemediğini söyler. Gonca, Toprak’tan evinin anahtarını alıp kalmaya karar verir. Gül Masalı 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Gonca, Toprak’ın sürpriziyle çok mutlu oluyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Toprak’ın Sürpriziyle Çok Mutlu Oluyor!

Gül Masalı 3. bölüm 3. fragmanında; Toprak, Gonca’nın annesinden kalan eve girip orayı yaşanır bir hale getirmek için uğraşıyor. Bu arada Gonca, Fatma ananın yanına gidip ondan orayla ilgili bilgiler alıyor. Gonca eve döndüğünde Toprak’ın sürpriziyle karşılaşıyor ve çok mutlu oluyor.

İşte Gül Masalı 3. bölüm 3. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1543157465214341120

GÜL MASALI 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, annesinin mezarının yerini Fatma anadan öğrenir ve orada fenalaşır. Onu gören Toprak, hemen Gonca’yı alıp götürür. Onları takip eden Arda, Toprak’a mani olup Gonca’yı hastaneye götürmek ister. Toprak, Gonca’yı Fatma ananın yanına götürür. Fatma ana onu iyileştirir. Gonca, Fatma anadan annesinin ölmeden önce oraya geldiğini ve tüm mirasını Fatma anaya verdiğini öğrenir.

Fatma ana Gonca’ya, o mirası alabilmesi için iki yıl Isparta’da kalması gerektiğini söyler. Gonca bu fikre sıcak bakar. Ama öte yandan babasının kendisini yıllarca annesinin mezarını saklamasını kabul edemez. Gonca babasını arayıp ondan bunun hesabını sorar. Tahir, hemen Isparta’ya gider ve kızını bulup onunda konuşur.

Ona gerçek babası olmadığını, annesinin kendisiyle evlendiğinde altı aylık hamile olduğunu anlatamaz. Bu arada Halil, Gonca’nın o mirasa konmasını istemez. Canan, Gonca’yla konuşmaya gittiğinde onun oğluyla samimi olduğunu görür ve hemen Gonca’yı oteline bırakma bahanesiyle onu oradan uzaklaştırır. Yolda da Gonca’ya, annesinden kalan evi almak istediğini söyler.

Gonca, Canan’ın da mirasının peşinde olduğunu anlayıp bozulur. Toprak, samimi bir şekilde Gonca’ya yardımcı olmaya çalışır ve ondan hoşlanır. Canan, Toprak’ın ayrıldığı ve peşinden Isparta’ya geldiği kız arkadaşı Ece’yi bulup onu konağa davet eder. Toprak, Ece’nin konağa geldiğini öğrenince onunla yemeğe çıkar.

Arda, borçlularına yakalanır ve onlara olan borcunu ödemek için Gonca’yı kandırıp mirasına konmaktan başka çaresi kalmaz. Toprak’ın ondan hoşlandığını bilip onun ofisine gider ve onun Gonca’nın annesinden kalan evini restore etmeye çalıştığını anlar. Ayrıca Toprak’ın Ece’yle buluşacağı yeri de öğrenir.

Projeyi alıp Gonca’ya gösterir ve Toprak’ın o evde gözü olduğunu, sevgilisiyle birlikte bu yüzden buluştuğunu söyler. Gonca sinirlenip Toprak’ın Ece’yle buluştuğu restorana gider ve onları öpüşürken görür.

Gül Masalı 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca’yı Kalması İçin İkna Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler