Ana SayfaDizilerTozluyaka 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cemre'yi Kurtarmak İçin Hayatını Tehlikeye...

İlgili Postlar

Tozluyaka 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Cemre’yi Kurtarmak İçin Hayatını Tehlikeye Atıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka, 2. yeni bölümüyle 4 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Zeynep ve Arap, kimliğini bilmedikleri birinin yardımıyla Vefa’nın okulunun bursluluk sınavını kazanıp okula başlar. Berk, Hazal ve Çağrı, Vefa’nın ölümünün kapatıldığını Kenan’dan öğrenip rahatladıkları anda karşılarında Ali, Zeynep ve Arap’ı görürler. Hazal, telefonunu kaybeder. Telefonu alan üç arkadaş Vefa’nın ölümüyle alakalı bir şey bulmaya çalışırken onları Önder hoca görür. Tozluyaka 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ali, Cemre’yi kurtarmak için hayatını tehlikeye atıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ali Cemre’yi Kurtarmak İçin Hayatını Tehlikeye Atıyor!

Tozluyaka 2. bölüm 2. fragmanında; Kenan, Derya’nın yanına gidip oğlunun kendi okulunda ne işi olduğunu soruyor. Önder hoca Ali’yi sıkıştırıp onların ne haltlar çevirdiğini öğreneceğini söylüyor. Ali, Vefa’nın ölümüyle alakalı gerçek suçluları bulmak için Cemre’den yardım istiyor. Cemre, Berk’le arkadaşlığını bitirmek istiyor. Ali, Cemre’nin yanan evin içinde olduğunu görüyor ve onu kurtarmak için hiç düşünmeden alevlerin arasına dalıyor.

İşte Tozluyaka 2. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Tozluyaka’da yaşayan ve birbirlerine büyük bir bağ ile bağlı Ali, Zeynep, Arap ve Vefa dört kafadardır. Vefa, özel okulda burslu bir öğrencidir. Ali, Zeynep ve Arap, Vefa’nın doğum günü için büyük bir sürpriz hazırlar. Onun doğum gününü bir teknede kutlarlar. Onlar eğlenirken Berk, Hazal, Cemre ve Çağrı onların eğlendiklerini görüp müziklerinden rahatsız olur.

Tam kavga edeceklerken Vefa’yı görürler ve kavgadan vazgeçip dönerler. Ancak Cemre’yi denizde unuturlar. Cemre’yi Vefa görüp onu teknelerine alır. Berk’e aşık olan Hazal, Cemre’nin denizde olduğunu söylemez. Tekne kıyıya gittiği zaman Berk onun teknede olmadığını denizde unuttuklarını anlar.

Geri dönüp Cemre’yi almak ister. Ancak Cemre, Vefa ve arkadaşlarının teknesiyle kıyıya dönüp kendisini unuttuğu için Berk’e tavır alır. Cemre, kendisini kurtardıkları için Vefa ve arkadaşlarını konsere davet eder. Ali, Zeynep ve Arap konsere gitmek için hazırlanıp oraya giderler. Vefa daha önce gittiği için Berk onun içeceğine uyuşturucu koyar.

Vefa, uyuşturucunun etkisiyle aşık olduğu Hazal’a aşkını ilan etmek ister. Ama Hazal, onu küçümseyip ret eder. Berk ise, Cemre’yle birlikte olmasına rağmen Hazal’ın kendisinden hoşlandığını anlayıp onunla zorla birlikte olmaya çalışır. Vefa, onları görür. Berk, Vefa’yı arkadaşlarıyla birlikte öldüresiye döver.

Önder hoca onları görüp kavgalarını ayırır ve Vefa’nın oradan gitmesini ister. Vefa, yaralı bir şekilde Ali’yi arayıp ondan yardım ister. Ali, arkadaşlarıyla birlikte konser alanına geri döner ve Vefa’yı bulmaya çalışır. Ama Vefa, konser alanının en yüksek yerinden aşağı düşüp hayatını kaybeder.

Okul sahibi Kenan, olayı örtmeye çalışır. Ama Önder ona karşı çıkar. Olaya karışan öğrenciler ve Ali ile arkadaşlarına olay anının videosu gelir. Ali ile arkadaşları Berk ve arkadaşlarını bulup kavgaya tutuşur. Derya, Kenan’la karşılaşır ve onlardan çocuklarının serbest kalmasını ister.

Kenan, Vefa’nın ölümünü örtmek için bir bursluluk sınavı açar. Ali’ye, iki gün sonra yapılacak sınavın sınav sorularının cevapları gelir. Bu durumu Zeynep ile Arap’la paylaşıp o sınava girip kazanırlar. Berk ve arkadaşları, Vefa olayının unutulduğunu düşünürken karşılarında Vefa’nın arkadaşlarının okula öğrenci olarak geldiklerini görür.

Tozluyaka 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Üç Arkadaş Vefa’nın Katilini Bulmak İçin Okula Giriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler