Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'den Hoşlanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’den Hoşlanmaya Başlıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel, 5. yeni bölümüyle 5 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Emir’in istifa ettiğini öğrenen müşteriler bir bir randevularını iptal eder. Efsun, Emir olmadan kliniğin olamayacağını anlayıp onunla konuşmaya gider ve ona, 15 gün boyunca yasal olarak işinde çalışması gerektiğini söyler. Emir, Efsun’u üzgün görüp yanına gider ve onu teselli eder. Öte yandan kendisine gelen çiçekteki notla büyük bir şok yaşar. Senden Daha Güzel 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’den hoşlanmaya başlıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’den Hoşlanmaya Başlıyor!

Senden Daha Güzel 5. bölüm 2. fragmanında; Emir, seminerde Ali isimli başarılı bir cerrahtan bahsediyor. Efsun, onun bahsettiği doktorun kendisinin eski sevgilisi Ali olduğunu anlayıp tutuşmaya başlıyor. Ali’yle gizlice buluşan Efsun, Emir’e yakalanıyor. Efsun, Emir’den hoşlanmaya başlıyor. Emir’de Efsun’dan hoşlandığını gizleyemiyor.

İşte Senden Daha Güzel 5. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, Emir’in ameliyat ettiği hastanın ismini öğrenir ve soluğu o hastanede alır. Emir, durumu babasına anlatıp Pervin’in hastaneden uzaklaşmasını sağlar. Efsun, hastaneye gittiğinde hastanın orada olmadığını öğrenir. Ama bu işin peşini bırakmaz. Serpil, Kaya’nın kendisini aldattığını düşünüp evin kapısının anahtarını değiştirir ve onu içeri almaz.

Kaya kapıyı kırar ve içeri girer. Serpil’in onu Pervin’le aldattığını düşündüğünü öğrenir ve onunla sadece iş arkadaşı olduğunu söyler. Ama Serpil’i inandıramaz. Cem, kaza yaptıktan sonra annesiyle babasını arayamaz. Abisini arar ve ona durumu anlatır.

Cem eve döndüğünde annesiyle babasının tartıştığını görüp odasına çıkar. Sorguya çekilmekten kurtulur. Emir, barda tanıştığı bir kadınla eve gelir. Efsun’un odasından sesler geldiğini duyup onun yanına gidar. Oraya vardığında Efsun’un hararetli bir şekilde maç seyrettiğini görür.

Onunla konuşmaya dalar ve vaktin nasıl geçtiğini anlayamaz. Sabah olur ve Emir evde kız arkadaşını unuttuğunu fark ediyor. Ertesi gün Pervin kızını arayıp Emir’in etik kurula girmesi gerektiğini bunun kliniğin bir prensibi olduğunu söyler. Efsun, mecbur kalıp Emir’i etik kurula verir. Ama kurulda onun suçsuz olduğunun savunmasını yapar. Klinikteki diğer doktorlar da Emir’in suçsuz olduğunu söyler Mete hariç.

Emir, babasıyla zıt düşer ve kuruldan bir hafta uzaklaştırma cezası alır. O yokken Efsun klinikte çok zorlanır. Onsuz kliniği yönetemeyeceğini anlar. Emir, herkesin içinde klinikteki görevinden istifa ettiğini açıklar. Onun istifa kararı herkesi şok eder.

Senden Daha Güzel 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’i Kliniğe Döndürmek İçin Uğraşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler