Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'i Kliniğe Döndürmek...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’i Kliniğe Döndürmek İçin Uğraşıyor!

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Efsun, Emir’in başka hastanede bir ameliyat yaptığını öğreniyor. Ancak onun annesi olduğunu öğrenemiyor. Efsun ile Emir, birlikte çok güzel vakit geçiriyor ve ikilinin arasındaki buzlar eriyor. Kaya ile Pervin, Efsun’un Emir’i etik kurula vermesi için zorluyor. Efsun, mecburen Emir’i etik kurula veriyor ve Emir bir hafta klinikten uzaklaştırma cezası alıyor. Emir. klinikteki işinden istifa ettiğini açıklıyor. Senden Daha Güzel 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’i kliniğe döndürmek için uğraşıyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’i Kliniğe Döndürmek İçin Uğraşıyor!

Senden Daha Güzel 5. bölüm 1. fragmanında; Emir’in istifa ettiğini öğrenen müşteriler bir bir randevularını iptal ediyor. Efsun, Emir olmadan kliniğin olamayacağını anlayıp onunla konuşmaya gidiyor ve ona, 15 gün boyunca yasal olarak işinde çalışması gerektiğini söylüyor. Emir, Efsun’u üzgün görüp yanına gidiyor ve onu teselli ediyor. Öte yandan kendisine gelen çiçekteki notla büyük bir şok yaşıyor.

İşte Senden Daha Güzel 5. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun, Emir’in ameliyat ettiği hastanın ismini öğreniyor ve soluğu o hastanede alıyor. Emir, durumu babasına anlatıp Pervin’in hastaneden uzaklaşmasını sağlıyor. Efsun, hastaneye gittiğinde hastanın orada olmadığını öğreniyor. Ama bu işin peşini bırakmıyor. Serpil, Kaya’nın kendisini aldattığını düşünüp evin kapısının anahtarını değiştiriyor ve onu içeri almıyor.

Kaya kapıyı kırıyor ve içeri giriyor. Serpil’in onu Pervin’le aldattığını düşündüğünü öğreniyor ve onunla sadece iş arkadaşı olduğunu söylüyor. Ama Serpil’i inandıramıyor. Cem, kaza yaptıktan sonra annesiyle babasını arayamıyor. Abisini arıyor ve ona durumu anlatıyor.

Cem eve döndüğünde annesiyle babasının tartıştığını görüp odasına çıkıyor. Sorguya çekilmekten kurtuluyor. Emir, barda tanıştığı bir kadınla eve geliyor. Efsun’un odasından sesler geldiğini duyup onun yanına gidiyor. Oraya vardığında Efsun’un hararetli bir şekilde maç seyrettiğini görüyor.

Onunla konuşmaya dalıyor ve vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyor. Sabah oluyor ve evde kız arkadaşını unuttuğunu fark ediyor. Ertesi gün Pervin kızını arayıp Emir’in etik kurula girmesi gerektiğini bunun kliniğin bir prensibi olduğunu söylüyor. Efsun, mecbur kalıp Emir’i etik kurula veriyor. Ama kurulda onun savunmasını yapıyor.

Emir, kuruldan bir hafta uzaklaştırma cezası alıyor. O yokken Efsun klinikte çok zorlanıyor. Onsuz kliniği yönetemeyeceğini anlıyor. Emir, herkesin içinde klinikteki görevinden istifa ettiğini açıklıyor.

Senden Daha Güzel 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’i Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler