Ana SayfaDizilerSurvivor 2022 Şampiyonu Kim Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 2022 Şampiyonu Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2022’nin şampiyonu dün akşam yapılan SMS oylamasının ardından belli oldu. Survivor’de finaline kalan Adem ve Nisa arasında heyecanlı bir SMS yarışı yaşandı. Yaklaşık 6 ay önce başlayan Survivor 2022 All Star macerasının son bölümünde, şampiyonluk mücadelesini tamamlayıp final biletini alan Nisa ve Adem SMS oylamasına çıktı. Survivor 2022’nin büyük finali Tersane İstanbul’da düzenlendi. Öte yandan Acun Ilıcalı iki finaliste de tatil ödülü verildiğini açıkladı. Peki, Survivor 2022 şampiyon kim oldu? Detaylar haberimizde…

Survivor 2022 Şampiyonu Kim Oldu?

Ocak ayında Dominik’te başlayan Survivor 2022 All Star macerası da son buldu . Şampiyonluk hikayesine ev sahipliği yapan Tersane İstanbul’da canlı yayında Survivor 2022’in şampiyonu belli oldu. Nisa ve Adem’in aylar süren birincilik mücadelesinin tamamladığı özel gecede, Survivor All Star’ın finalistleri mekana katıldı ve büyük bir coşku ile SMS oylarının sonucunun açıklanmasını bekledi.

SMS OYLAMASI SONUÇLANDI!

Büyük maceranın son bulduğu yarışmanın ilk dakikalarında iki fenomen yarışmacı için SMS oylaması gerçekleştikten sonra gecenin ilerleyen dakikalarında SMS oylaması bitti ve finalistler son kez duygularını dile getirerek birbirlerine şans diledi. SMS oy sonuçlarına göre Survivor All Star şampiyonu Nisa oldu.

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU NİSA OLDU!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da büyük final dün gece geç saatlerde sonuçlandı. Yarışmacı aileleri ve eski yarışmacıların katıldığı İstanbul’daki özel gecede, noter onaylı SMS oylaması sonuçları kapalı zarfta geldi. Nefeslerin tutulduğu anda Acun Ilıcalı oylama sonuçlarını bizzat kendisi açıkladı. Aylar süren mücadele sonunda, en fazla SMS oyunu alarak, Survivor All Star 2022’nin şampiyonu olan isim Nisa oldu.

NİSA DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI!

Tersane İstanbul’da düzenlenen Survivor 2022 finali öncesi sunucu Murat Ceylan yarışmacıları sahneye davet etti. Survivor finalistleri Nisa ve Adem, final gecesine büyük bir coşku ile katıldı. Canlı yayında yerlerini alan finalistler sevenlerini selamlarken heyecanlı oldukları da gözlerden kaçmadı.

Survivor All Star 2022’nin birincisi olan Nisa Bölükbaşı birincilik kupasını aldı. Kupayı kaldıran Nisa, çok duygulandı ve “Allah hepinizden razı olsun. Rüyada gibiyim. Herkese çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilmiyorum.” dedi.

İkinci olan başarılı yarışmacı Adem ise; ” Bugün hak eden bir kardeşimiz şampiyon oldu. Benim de şampiyon olabilir dediğim kadın adaylardan biri de Nisa’ydı.” diyerek duygularını ifade etti ve Nisa’yı başarısından dolayı tebrik etti.

Survivor All Star 2022 Şampiyonu Bu Akşam Belli Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler