Ana SayfaDizilerMasterChef 2022 İlk Bölümüyle İzleyicileri Ekrana Kilitledi! İkizler Şefleri Şoke Etti!

İlgili Postlar

MasterChef 2022 İlk Bölümüyle İzleyicileri Ekrana Kilitledi! İkizler Şefleri Şoke Etti!

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2022, ilk eleme bölümüyle ekrana geldi. Aylardır süren başvurular arasından seçilen yarışmacılar ilk turu geçmek için büyük bir mücadele verdi. MasterChef Türkiye 2022 ilk bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Çorumlu ikizler şefleri şoke etti. Detaylar haberimizde…

İkizler Şefleri Şoke Etti!

Yunus ve Emre isimli tek yumurta ikizleri binlerce adayın arasında ilk elemelere katılmaya hak kazandı. İkiz kardeşlerden Emre ilk eleme için şeflerin karşısına geçti. Şeflere yemeğini yapıp beğenisine sundu. Mehmet şef, Emre’nin takıntılı olduğunu maşayı aynı yere koyup altığını fark edip onu denedi ve maşayı alıp tezgahın üzerine koydu ve ne yapacağını merakla bekledi. Emre, maşanın tezgahta olduğunu görüp alıp yerine koydu.

Emre ilk turu geçerek önlüğü almaya hak kazandı. Daha sonra Emre’nin ikiz kardeşi Yunus içeri girdi. Şefler Emre’nin tekrar stüdyoya girdiğini zannetti. Sonradan Emre’de stüdyoya girince Yunus ve Emre’nin tek yumurta ikizi olduğunu anladılar. Yunus da yemeğini yapıp şeflerin beğenisine sundu. Mehmet şef, aynı şekilde maşayı tezgaha koydu ve Yunus da kardeşi gibi maşayı görünce hemen alıp yerine koydu.

Şefler, Yunus’un da yemeğini beğendi ve önlüğü ona vermeden önce ikiz kardeşi Emre’yi çağırıp kardeşinin önlüğü alıp almadığını tahmin etmesini istediler. Emre, kardeşinin kesinlikle kazandığını hissettiğini söyledi. Danilo şef, ikizlerin titiz çalışmasından dolayı onları tebrik etti.

MASTERCHEF’İN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ankara’dan katılan Duygu, Adana kebap yaptı ve şeflerin büyük beğenisiyle ilk turu geçmeyi başararak önlüğü aldı. Ayaz isimli Bitlisli yarışmacı, yaptığı yemekle ilk turu geçti. Ustası stüdyoya çağrıldı ve Ayaz ustasının elini öperek ona, kendisine destek verdiği için teşekkür etti. Diğer bir yarışmacı çok konuşarak şefleri çileden çıkardı.

Renkli anlar yaşanan MasterChef’in ilk bölümü büyük bir ilgiyle izlendi. MasterChef 2022, 2. bölümü bu akşam saat 20;00’da ekrana gelecek.

İşte MasterChef Türkiye 2022 2. bölümü…

Büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programının ikinci bölümünde de yarışmacılar ilk turu geçebilmek için stüdyoda ter dökecek. Bakalım hangi yarışmacılar önlüğü almaya hak kazanacak?

“Masterchef Türkiye ” Yeni Sezonuyla Yine Bomba Gibi Geliyor!…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler