Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 6. Bölüm Fragmanı Yayında! Kliniğin Yeni Cerrahı Ali Oluyor!

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 6. Bölüm Fragmanı Yayında! Kliniğin Yeni Cerrahı Ali Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emir’in istifası herkesi şok ediyor. Efsun, Emir’in yanına gidip yasal olarak 15 gün daha çalışması gerektiğini söyleyip onu kliniğe geri döndürmek istiyor. Bu arada müşteriler Emir’in istifasını duyunca birbir randevularını iptal ediyor. Pervin, hastaneye geri dönüyor. Başarılı Cerrah Ali İstanbul’a davet ediliyor. Efsun, Ali’nin eski sevgilisi olduğunu saklıyor. Pervin, kliniğin yeni cerrahının kim olduğunu açıklıyor. Kliniğin yeni cerrahı Ali oluyor.

Salı Dizileri 2022

Kliniğin Yeni Cerrahı Ali Oluyor!

Senden Daha Güzel 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Emir’in ani istifa kararı kliniğe bomba gibi düşüyor. Efsun, Emir olmadan kliniği yönetemeyeceğini biliyor ve biraz da kendisi yüzünden istifa ettiğini düşünüp vicdan azabı çekiyor. Emir’in yanına giden Efsun, ona yasal olarak 15 gün çalışmak zorunda olduğunu söylüyor. Onu kliniğe döndürdükten sonra da kalması için başka bir çözüm yolu düşünmek istiyor.

SENDEN DAHA GÜZEL 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Klinik çalışanları hep birlikte katıldıkları sempozyumda ünlü cerrah Ali Bıçakçı’nın başarılı ameliyatları konuşuluyor. Efsun, eski sevgilisi olan Ali’nin İstanbul’a döndüğünü öğrenince tutuşmaya başlıyor. Ali, Efsun’la karşılaşıyor ve onu tanımamış gibi yapıyor. Ali, Efsun’u yemeğe davet ediyor. Efsun, klinik çalışanlarından gizli Ali’yle yemeğe gidiyor. Ancak, klinik çalışanlarına yakalanıyor.

Emir, Efsun’u kıskanmaya başlıyor. Aynı zamanda onun kendisinden gizli Ali’yle görüşmesine de bir anlam veremiyor. Serpil, Kaya’yı affetmek için onun Pervin’le görüşmeme şartını koyuyor. Kaya ise, Pervin’le sadece iş arkadaşı olduğunu onunla görüşmemesinin mümkün olmayacağını söylüyor.

Bu ayrılık Emir ile Efsun’u birbirlerine yakınlaştırıyor. İkili birlikte vakit geçirmeye başlıyor. Emir, mutfağa girip mutfakta da en az cerrahlık kadar başarılı olduğunu Efsun’a ispat ediyor. Efsun, Emir’den hoşlanmaya başlıyor. Aynı şekilde Emir’de Efsun’dan hoşlanmaya başlıyor. Ancak ikili birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf edemiyor.

Pervin, kliniğe geri dönüyor. Kaya’yla oturup Emir ile Efsun’un aralarının düzelmesi için bir plan yapıyor ve Ali Bıçakçı’yı kliniğe cerrah olarak almak istediğini söylüyor. Kaya, Pervin’in bu fikrinin pek tutacağını düşünmüyor. Ama Pervin, kararını verip Ali Bıçakçı’nın klinikte çalışmaya başlayacağını herkese duyuruyor.

Emir, Ali’nin klinikte çalışacağını duyunca şok oluyor. Efsun’un da bu işin içinde olduğunu düşünmeye başlıyor. Bakalım Pervin’in bu planı tutacak mı? Emir, istifa etmekten vazgeçip kliniğe geri dönecek mi?

Senden Daha Güzel 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’den Hoşlanmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler