Ana SayfaDizilerAh Nerede 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit'le Nişanlanmaktan Vazgeçiyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’le Nişanlanmaktan Vazgeçiyor!

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Ah Nerede, 3. yeni bölümüyle 22 temmuz cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zehra, üç ay içinde Ferit’i kendisine aşık edip ondan intikam almak için nikah masasına oturtmak ister. Bunun için, Burçak, Nihal ve Seray’dan taktikler alır. İki aile nişan alışverişi için buluşur. Zehra ise, alışverişte Ferit’i kaçırıp onunla baş başa kalacakları bir yere götürür ve arkadaşlarından aldığı taktikleri uygulamaya başlar. Ah Nerede 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Zehra, Ferit’le nişanlanmaktan vazgeçiyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Ferit’le Nişanlanmaktan Vazgeçiyor!

Ah Nerede 3. bölüm 2. fragmanında; Hakim, Zehra’yı sevmeye başlıyor ve oğlundan bu kızı kaçırmamasını istiyor. Semiha hanım ise, Zehra’nın oğluna büyü yaptığını düşünüyor. Zehra, arkadaşlarının kendisini sattığını öğreniyor ve Ferit’e onu terk ettiğini söylüyor. Hakim, oğluna Zehra’yı ikna edip nişana getirmesini istiyor. Ferit, Zehra’nın yanında bir başkasını görünce kıskançlık krizine giriyor.

İşte Ah Nerede 3. bölüm 2. fragmanı…

AH NEREDE 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Semiha, Zehra’yı alıp alışverişe götürür. Ona kendi zevkine göre kıyafet alıp giydirir. Perihan ise, Semiha’nın kızına aldığı kıyafeti beğenmez ve iki dünür arasında gerginlik başlar. Hakim, Murat ile Ömer’e ceza verip evden çıkmalarını yasaklar. Bu arada Ömer’e çok istediği görüşme için telefon gelir.

Murat da, yaptıkları kuponları yatırmak için dışarı çıkmak ister. Ama babaları onların dışarı çıkmasına izin vermez. Hakim bey, dünürleri ve çocuklarıyla birlikte vakit geçirmek ister. Hazırlıklar tamamlanır. Murat, hasta olmuş gibi numara yapıp onlarla gelmek istemez. Ömer’de, onun yanında kalmak ister.

Onlar gittikten sonra Ömer ile Murat dışarı çıkar. Ferit, Zehra’nın telefonunun evde kaldığı yalanıyla vakit kazanmak ister. Zehra’yla birlikte bir partiye gider. Orada Zehra’yı yalnız bırakıp başka kızlarla vakit geçirir. Bu arada Zehra, orada biriyle tanışır. Onun oradakilere benzemediğini hemen anlar.

Zehra’nın üzerine içecek dökülür. Ferit o sırada gelip Zehra’yı birinin rahatsız ettiğini düşünüp o gençle kavgaya tutuşur. Zehra üzerini değiştirmek için eve gelir. O sırada ailesi eve döner. Zehra, Ferit’i odasında ertesi güne kadar saklamak zorunda kalır. İkili gözlerini açtığında kendilerini aynı yatakta uyurken görür.

Ömer ile Murat, babalarının eve döndüğünü fark edince hemen kapıcıdan kendilerine yumruk atmasını ister. Eve çıkıp birileri tarafından saldırıya uğradıklarını o kişinin ismininde Manyak lakaplı bir mafya olduğu yalanını uydururlar. Ali, Manyak lakaplı mafyayı duyunca Hakim beye, o kişiyle kendisinin musibeti olduğunu söyler.

Daha sonra durumun öyle olmadığı anlaşılır ve Hakim bey İstanbul’da çocuklarının yanında kalmaya karar verir. Ferit, bunu duyunca Zehra’ya artık bu oyunu bitirmek istediğini söyler.

Ah Nerede 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’i Kendisine Aşık Etmek İçin İş Başında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler