Ana SayfaDizilerGül Masalı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Gül Masalı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Atv’nin yeni yaz dizisi Gül Masalı, 4. yeni bölümüyle 17 temmuz pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gonca, Toprak’ın ailesinin karşısına geçip onlardan orada annesinin başına neler geldiğini ve neden ondan kalan mirası isteğini öğrenmek ister. Toprak’ın annesi Gonca’ya her şeyi anlatacağını söyler. Öte yandan Toprak’ta babasından geçmişte neler olduğunu öğrenmek ister. Toprak, Gonca için evin bahçesine bir salıncak yapar. Gonca, Toprak’ın yanında kendisini her şeyin üstesinden gelecekmiş gibi hissettiğini itiraf eder. Gül Masalı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Gonca, öğrendiği gerçekle yıkılıyor.

Pazar Dizileri 2022

Gonca Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

Gül Masalı 4. bölüm 2. fragmanında; Ece ile Arda, birlikte bir plan yapıyor ve sonunda o Gonca’yı kendisi de Toprak’la birlikte olmayı düşünüyor. Gonca, öğrendiği gerçekle babasından hesap soruyor. Tahir ise Gonca’ya, onun babası olduğunu söylüyor. Gonca, Tahir’in gerçek babası olmadığını mı öğreniyor? Toprak, bu gerçeği bilen ailesinden hesap sormak istiyor.

İşte Gül Masalı 4. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Annesinden kalan evle ilgili Toprak’ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünür. Sonrasında Toprak’ı Ece’yle birlikte görünce de Isparta’da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybeder. Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca’ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan eve gidip orayı yaşanacak hale getirmek için gece gündüz arkadaşlarıyla birlikte çalışır.

Arda, Gonca’nın annesinden kalan evi tarlaları satması için ona baskı yapar. Tahir, Gonca’yla konuşup ona eğer orada kalırlarsa o evin bir kapısını bile yenileyecek maddi gücünün olmadığını söyleyip onu İstanbul’a dönmeye razı eder. Gonca gitmeden önce Fatma ananın yanına gidip onunla birlikte çarşıda satış yapar. Fatma ana Gonca’nın gideceğini öğrenip hemen Toprak’a haber verir.

Toprak, arabayla peşlerinden gidip Gonca’ya son bir kez konuşmak istediğini ve ona bir şey göstereceğini söyler. Onunla annesinin evine gidiyor. Gonca, annesinin evinin boyandığını ve içinin yaşanacak hale geldiğini görünce Toprak hakkında yanlış düşündüğünü anlar. Daha sonra Toprak’la birlikte annesinin eşyalarının olduğu depoya gider. Orada bir bebek beşiği ve eşyalarını görür.

Babasının yanına gidip, ona kendisinin İstanbul’da değil orada mı doğduğunu sorar. Tahir, kızına gerçekleri anlatamaz. Gonca, Toprak’a İstanbul’a dönme kararından vazgeçmediğini söyler. Toprak, üzgün bir şekilde evine döner. Ece, Toprak’la konuşunca onunla aralarındaki her şeyin bittiğini onun Gonca’dan hoşlandığını anlar. Evdeki herkes Gonca’nın gittiğini düşünürken o Toprak’ın evine gelir. Onlara annesinin Isparta’da neler yaşadığını, onların neden annesinden kalan evi ve toprakları istediklerini sorar.

Gül Masalı 4. Bölüm Fragmanı Yayında! Gonca İle Toprak Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler