Ana SayfaDizilerTozluyaka 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Çağrı'ya Ne Olacak?

İlgili Postlar

Tozluyaka 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Çağrı’ya Ne Olacak?

Fox Tv’nin yeni yaz dizisi Tozluyaka, 3. yeni bölümüyle 18 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Önder hoca ile Derya, birlikte vakit geçirip yakınlaşmaya başlar. Kenan ise, uzaktan onları görür. Cemre Hazal’a, o gece ona saldıranın kim olduğunu bildiğini söyler. Kenan, Hazal’ı sıkıştırıp o gece olanlardan kimseye bir şey bahsetmemesini ister. Okula polisler gelir. Berk, gerçeklerin ortaya çıkmasından korkmaya başlar. Tozluyaka 3. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Çağrı’ya ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2022

Çağrı’ya Ne Olacak?

Tozluyaka 3. bölüm 3. fragmanında; Hazal Kenan’ı gerçekleri söylemekle tehdit ediyor. Kenan onu susturmak için Hazal’a para veriyor. Ali, aradığı izi buluyor. Çağrı, vicdan azabı çekmeye başlıyor. Önder, oğlundan gerçekleri öğrenmeye çalışıyor. Okulun bahçesinde Kenan ve Önder hocayı şok edecek bir şey oluyor. Onları şok eden olay Çağrı’yla mı ilgili?

İşte Tozluyaka 3. bölüm 3. fragmanı…

TOZLUYAKA 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Zeynep ve Arap’in özel okula geldiğini gören Berk ve arkadaşları şok olur. Bunu öğrenen Kenan, Derya’nın yanına gidip ona oğlunun kendisinin okulununda ne işi olduğunu sorar. Derya da, oğlu ve arkadaşlarının özel okulunun bursuluk sınavını nasıl kazandığının hesabını sorar.

Üç arkadaş ise, kendilerinin o okula girmesi için yardım eden kişiyi bilmeden okula girip Vefa’nın katili bulmak için harekete geçer. Kenan, çocukların sınavın soruları çaldığını düşünür. Önder hoca, sınavın yazılı olarak tekrar edilmesini ister. Berk, Hazal’ı tehdit eder. Hazal ise, Vefa’nın katilinin kim olduğunu söylemek istiyor. Onun konuşmalarını Zeynep duyar.

Vefa’nın katilini bulmak için Hazal’ın telefonunu ele geçirirler. Ama son anda Önder hocaya yakalanır. Ali ve arkadaşları Hazal’ın Berk’le olan görüşmesini ele geçirir. Vefa’nın Berk yüzünden öldürüldüğünü okulun önünde ilan ederler.

Berk, diğer arkadaşlarını tehdit edip o günle ilgili onların konuşmasını engeller. O günden sonra Cemre, Berk’i terk eder. Önder hoca, oğlunun bu işlere karıştığını görünce on teskin eder. Cemre, durumu öğrenince Ali’ye yardım etmek istediğini söyler. İkili yakınlaşır. Cemre, Ali’ye yardım etmek için söz verir.

Berk, Cemre’nin Ali’yle görüşmesine engel olmaya ve onu oradan uzaklaştırmaya çalışır. Ali’yi ölümle tehdit eder. Cemre, Berk’in ısrarını kabul etmez. Önder hoca, üçlünün arasına girip onları ikna etmeye çalışır. Ali ise, arkadaşlarıyla beraber Vefa’nın katilini bulmadan bu yoldan dönmek istemez.

Berk, Cemre’nin Ali’yle yakınlaşmasından rahatsız olur ve onu öldürmek ister. Cemre, Ali’nin yanına sığınır ve bulunduğu yerde yangın çıkar. Cemre, sığındığı Ali’nin evinde alevler içinde kalır. Ali ise hiç düşünmeden Cemre’yi kurtarmak için alevlerin içine dalar ve onu kurtarmak için canını hiçe sayar.

Tozluyaka 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Berk’i İhbar Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler