Ana SayfaDizilerSeversin 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'nın Reklam Filminde Oynamasını İstemiyor!

İlgili Postlar

Seversin 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’nın Reklam Filminde Oynamasını İstemiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 8. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya’nın takıntılı hayranı ona tehdit mesajları yazmaya devam ediyor. Tolga, Asya’yı alıp evine götürüyor. Herkes birbirinden şüphelenir oluyor. Asya ile Tolga, öpüşme sahnesini evde çekip sapığı yakalamak istiyor. Sapık, dizinin oyuncularından biri çıkıyor. Seversin 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga, Asya’nın reklam filminde oylamasını istemiyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’nın Reklam Filminde Oynamasını İstemiyor!

Seversin 9. bölüm 1. fragmanında; Asya’ya iyi bir reklam filmi teklif ediyor. Bunu duyan Tolga biraz bozuluyor. Asya’nın reklam filmde oynayacağı partnerini duyunca daha da öfkeleniyor. Onu reklam filminde oynamaktan vazgeçirmeye çalışıyor. Daha sonra gidip Asya’nın partneriyle konuşup onun Asya’nın çevresinden uzak durmasını istiyor.

İşte Seversin 9. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya’nın akrabası hastalanıyor ve annesiyle abisi köye onun yanına gidiyor. Tehdit mesajlarından sonra korkan Asya, eve gidiyor. Evin kapısının açık olduğunu görünce Tolga’dan yardım istiyor. Sapık Asya’nın odasına girip notlar bırakıyor. Birde Tolga’nın fotoğrafının gözlerini oyup Asya’nın yatağının üzerine koyuyor.

Tolga, Asya’yla kardeşini o evde yalnız bırakmak istemiyor ve onları alıp evine götürüyor. Bu durum Suzan’ın hoşuna gitmiyor. Ama Tolga, annesini susturuyor. Suzan, Tolga’nın Asya’yla ilgilenmediğini fark ediyor. Bunu duyan Tolga, durumu Asya’ya söyleyip birlikte havuz başında samimi bir şekilde eğleniyorlar.

Annesi onları görünce inanıyor. Durumu öğrenen Selin, Tolga’nın evine gidip bir bahane uydurup Asya’yı sete götürüyor. Dizinin üçüncü bölümünde kanal öpüşme sahnesi istiyor. Asya’ya yine sapığından bir mesaj geliyor ve o öpüşme sahnesinin olmasını istemediğini yazıyor.

Bu arada herkes bir birinden şüphelenmeye başlıyor. Selçuk da, sete sessizce gelince oda şüpheli durumuna düşüyor. Suzan, Asya’nın bunu kendisinin yaptığını düşünüyor. Tolga ile Asya, öpüşme sahnesini evde çekip sapığı yakalamak istiyor. Bahri de, kabul ediyor. Tam öpüşme sahnesi olacağı sırada elektrikler kesiliyor.

Elektrik arızası giderildikten sonra sahne tekrar çekiliyor. Tam Tolga ile Asya öpüşeceği sırada elinde bıçakta dizi oyuncularından biri ortaya çıkıyor. Sapık yakalanıp polise teslim ediliyor. Ancak sapık Bahri’ye bir video gönderiyor. Bahri, o videoyla Asya ile Tolga’nın sahte sevgili olduklarını öğreniyor.

O videoyu Asya ile Tolga’ya da izletiyor. Bahri, Tolga’nın otelde kızı Selin’le buluştuğunu da o videodan öğreniyor. Kızıyla Tolga’nın otelde buluştuğunu öğrenen Bahri’nin Tolga’ya karşı tavrı ne olacak?

Seversin 8. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Asya ile Tolga Yakınlaşmaya Başlıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler