Ana SayfaDizilerGizli Saklı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz İle Pamir'in Sahte Düğününe...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz İle Pamir’in Sahte Düğününe Zeynep Baskını!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, 6. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tarık, evinde dinleme cihazı buluyor. Adem Pamir’den şüphelense de o şüphelenmiyor ve sevkıyatı için onunla anlaşıyor. Zeynep ve amcası, Tarık’ın Pamir’i kardeşi gibi sevmesinden rahatsız oluyor. Aynur, damadını araştırmak için emniyete gidiyor. Daha sonra kızı için düğün yapmak istiyor. Zeynep, Pamir’i uyarmak için yine yanına gidiyor. Naz, Pamir’i kıskanıp onu yanına çağırıp öpüyor. Gizli Saklı 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Naz ile Pamir’in sahte düğününe Zeynep baskını!

Çarşamba Dizileri 2022

Naz İle Pamir’in Sahte Düğününe Zeynep Baskını!

Gizli Saklı 7. bölüm 1. fragmanında; Naz ile Pamir, Aynur’un ısrarıyla düğün yapmak zorunda kalıyor. İkinci kez gelinlik giyen Naz, bunun gerçek olmasını istediğini Pamir’e söylüyor. Düğüne gelin ile damat giriyor. Tüm davetliler onları alkışladığı sırada ortaya Zeynep çıkıyor. Naz ile Pamir, Zeynep’i görünce büyük bir şok yaşıyorlar.

İşte Gizli Saklı 7. bölüm 1. fragmanı…

GİZLİ SAKLI 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tarık, ilk defa ailesinin dışında biriyle çalışmak istiyor ve Pamir’i konuşmak için yanına çağırıyor. Tarık’ın teklifini Pamir kabul ettiği sırada yerdeki dinleme cihazını görüyor. Adem de, dinleme cihazını görüp Tarık’ı uyarıyor. Tarık, Pamir’le dışarı çıkıp görüşmesini tamamlıyor.

Pamir, kendisinden şüphelenmedikleri için derin bir nefes alıyor. Tarık, oğlu Ömer’den bu dinleme cihazlarının her yerde satıldığını öğreniyor ve Pamir’den şüphelenmiyor. Aynur, Naz ile Pamir’i yemeğe davet ediyor. Yemekte kızına düğün yapılmasını istediğini açıklıyor. Önce kına gecesi oluyor. Sadullah, Aynur’la konuşmaya evine gittiğinde Naz ile Pamir’in kına gecesini kutladıklarını görüyor.

Önce onlara bu durumu kendilerinden sakladıkları için çok kızıyor. Daha sonra bu oyuna devam etmelerini söylüyor. Tarık, sevkıyat için Pamir’in şirketine gidiyor. Talat, sevkıyatın ne olduğunu anlamaya çalışırken Adem’e yakalanıyor. Adem, Talat’ın başına silah dayayıp Tarık’ın yanına götürüyor.

Pamir ise, onun abisi olduğunu söylüyor. Tarık, mallar yüklenene kadar Pamir ile Talat’ı yemeğe götürüyor. Öyle olunca iş Naz’a kalıyor. Naz, gidip malların ne olduğunu öğrenmeye çalışırken bir tırın içinde kalıyor. Durumu Pamir’e haber veriyor. Pamir, hemen emniyetten yardım istiyor ve tır durdurulur durdurulmaz Naz’ı donmak üzereyken kurtarıyor.

O gün Naz’ın ateşi yükseliyor. Pamir, Naz’ın ateşini düşürüp sabaha kadar başından ayrılmıyor. Naz, Pamir’in kendisiyle yakından ilgilenmesine çok mutlu oluyor. Zeynep, babasından dışarı çıkmak için izin alıyor. Pamir de, dışarı çıktığı sırada onun yanına gidip onu ailesinden uzak durması için uyardığını söylüyor.

Naz ise, Pamir’i Zeynep’ten kıskanıp onu yanına çağırıp dudağından öpüyor. O anları Tarık, uzaktan izliyor.

Gizli Saklı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Pamir’i Zeynep’in Gözü Önünde Öpüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler