Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karabayır Lisesi Öğrencileri...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karabayır Lisesi Öğrencileri Sert Kayaya Çarpıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Yeraltı dünyasının Yedi Emin lakaplı korkulan ismi, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda bir çocuğun ölmesiyle polisle işbirliği yapıp karanlık işle uğraşan aranan isimleri polise vermeye karar veriyor. Farklı nedenlerden hapis düşen beş genç şartlı tahliyeyle dışarı çıkıyor. Emin, Sadi ismiyle polis gözetiminde yeni bir hayat kuruyor. Sadi, Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır lisesine atanıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Karabayır lisesi öğrencileri sert kayaya çarpıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Karabayır Lisesi Öğrencileri Sert Kayaya Çarpıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 1. fragmanında; Karabayır lisesinin öğrencileri diğer öğretmenleri nasıl gönderdilerse Sadi’yi de öyle göndermeyi planlıyor. Araz, Sadi’nin aslında kim olduğunu bilmeden onu kaçırmak için plan yapıyor. Derya, Karabayır lisesi hakkında kötü şeyler duyunca Mert için endişelenmeye başlıyor. Mert, Gizem’den hoşlanmaya başlıyor. Öğrenciler sabıkalı beş gençle ilk günden uğraşmaya başlıyor. Sadi ise, herkesin ikinci bir şansı hakkettiğini düşünüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 1. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yedi Emin lakaplı yeraltı dünyasının en korkulan isimlerindendir. Emin bir gün düşmanları tarafından bir saldırıya uğruyor. O saldırıda bir çocuğun öldüğünü görünce, uzunca düşünüp polisle işbirliği yapıp aranılan mafyaları onlara vermeyi teklif ediyor. Ancak, mafyanın çökertilmesiyle kendisini koruma altına alınmasını şart koşuyor.

Yedi Emin, yeraltı dünyasının tüm aranılan isimlerinin yerlerini bir bir polise verip onların yakalanmasını sağlıyor. Mazlum müdür savcıyla birlikte Yedi Emin’i öldü olarak gösterip ona yeni bir kimlik çıkartıyor. Artık onun ismi Sadi Payaslı’dır. Sadi, bundan sonra bir lisede coğrafya öğretmeni olarak hayatını sürdürecektir. Ancak Songül, onun yanında İstanbul’a birlikte gidecek ve karı koca olarak görüneceklerdir.

Songül önce bu görevi kabul etmek istemiyor. Ancak amirinin de emrine karşı çıkamıyor. Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin hepsi farklı suçlardan hapis yatmaktadır. Beş gencin kimisi ailevi problemlerden, kimisi başkasının suçunu üstlenmiş, kimisi birini korumak için kazara adam yaralamak suçundan içeri girmişlerdir. Beş genç denetim serbestliğinden yararlanıp dışarı çıkıyor.

Sadi ile beş gencin yolları da Karabayır lisesinde kesişiyor. Songül ile Sadi, İstanbul’a gelip yerleşiyorlar. Sadi, öğretmenlik yapacağı okula gidiyor. Ancak, tahmin etmediği bir manzarayla karşılaşıyor. İlk günden Araz Sadi’yi korkutmak için bıçak çekiyor. Sadi ise, öğrencileri hizaya sokmak için onlara ilk dersi veriyor.

Yedi Emin’in öldü haberi yeraltı dünyasında duyuluyor. Ancak kimse onun polisle çatışmada ölmüş olacağına inanmıyor. Emin’in düşmanları onun mezarını kazıp içinin boş olduğunu görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler