Ana SayfaDizilerDuy Beni 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Melisa'ya Savaş Açıyor!

İlgili Postlar

Duy Beni 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ekim Melisa’ya Savaş Açıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Duy Beni, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kanat, Ekim ile Bekir’in daha fazla işkence görmesine izin vermiyor ve yangın alarmına basıyor. Ekim ile Bekir, kimseye kendilerine yapılanları anlatmıyor. Selim, durumu anlayıp Ekim’i sıkıştırıyor. Leyla, Kanat’la görüştüğünü düşünüyor. Ancak Aziz’le konuşuyor. Kanat, Melisa’ya yakınlaşıp onun elindeki Ekim’in telefonunu alıyor. Melisa, Ekim’i rezil etmek için onu partisine davet ediyor. Ancak bu planı ters tepiyor. Duy Beni 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ekim, Melisa’ya savaş açıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Ekim Melisa’ya Savaş Açıyor!

Duy Beni 4. bölüm 1. fragmanında; Melisa, Kanat ile Ekim’in partiden sonra ne yaptığını merak ediyor. Ekim, Kanat’ın yanında Melisa’ya onun kendisini öptüğünü söylüyor. Daha sonra Ekim, Melisa’nın başından içinden kirli su olan kovayı boşaltıyor. Ayrıca okulda, kazayı unutturmamak için broşür dağıtıyor. Fikret, broşürleri görünce fenalaşıyor.

İşte Duy Beni 4. bölüm 1. fragmanı…

DUY BENİ 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kanat, yangın alarmına basıp Bekir ile Ekim’i kurtarmak istiyor. Öğrenciler dışarı çıkarken Bekir ile Ekim’i içeri kilitliyor. İkili oradan dışarı Kanat’ın yardımıyla kurtuluyor. Selim hoca, Bekir ile Ekim’in diğer öğrenciler tarafından eziyet gördüğünü anlıyor. Ancak, ne Ekim ne de Bekir, olanları ona anlatmıyor.

Kanat, Melisa’ya yakınlaşıp onun elindeki Ekim’e ait telefonu almak istiyor. Melisa, Kanat’ı öpüp fotoğraf çekiyor. Bunun karşılığında da Ekim’in telefonunu veriyor. Melisa, o fotoğrafı paylaşıyor. Leyla, fotoğrafı görünce çok öfkeleniyor. Kanat’la konuştuğunu zanneden Leyla Aziz’le konuştuğundan habersiz Ekim’e karşı tavır alıyor.

Aziz, Leyla’ya aşık olduğunu yazıyor. Ondan sonra Leyla rahatlayıp Ekim’le tekrardan konuşmaya başlıyor. Melisa, Ekim’in dosyasından onun yüzme bilmediğini öğreniyor. Hemen evinde bir parti düzenleyip Ekim’le Bekir’i de partiye davet ediyor. Ekim, partiye gitmek istemiyor.

Ancak Leyla’nın ısrarıyla gidiyor. Melisa, partide herkesi havuza davet ediyor. Bu arada Emine’yle alay edip onu küçük düşürüyor. Bunu gören Ekim, Melisa’ya bu yaptıklarından zevk aldığı için onun zavallı olduğunu söylüyor. Melisa, Ekim’i havuza itiyor. Onun havuzdan çıkamadığını gören Kanat hemen havuza atlayıp Ekim’i kurtarıyor.

Ekim, sinirlenip partiyi terk ediyor. Arkasından da Kanat gidiyor. Melisa, Kanat’ın Ekim’in arkasından gittiğini görünce sinirlenip diğer davetlileri evinden kovuyor. Kanat Ekim’e, karanlık bir yolda kaybolmak üzereyken buluyor. Ekim’e karşı hisselerini gizleyemeyen Kanat, onu öpüyor. Onları gören birisi o anların videosunu çekiyor.

Duy Beni 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melisa Ekim’le Kanat’ın Yakınlaşmasına Neden Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler