Ana SayfaDizilerAh Nerede 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit'i Etkilemeyi Başarıyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’i Etkilemeyi Başarıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ah Nerede, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit, ailesinin İstanbul’da kalacağını öğrenince Zehra’yla girdiği oyundan vazgeçiyor. Zehra, onu kendisine aşık etmek için büyük uğraş veriyor. Arkadaşlarının kendisini kandırıp Ferit’le görüştüğünü öğrenince Ferit’i terk ediyor. Cenker, Zehra’ya olan ilgisini itiraf ediyor. Zehra, ailesine aynı şeyleri yaşatmamak için Ferit’le nişanlanmayı kabul ediyor. Ah Nerede 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Zehra, Ferit’i etkilemeyi başarıyor.

Cuma Dizileri 2022

Zehra Ferit’i Etkilemeyi Başarıyor!

Ah Nerede 4. bölüm 1. fragmanında; Ferit ile Zehra, nişanda dans ederken Cenker onları görüyor. Kızlar Zehra’nın boks yaptığını öğreniyor ve Ferit’i etkilemesi için bunu avantaja çevirmeye çalışıyorlar. Zehra ile Ferit, boks yaparak kapışıyor. İddiayı Zehra kazanıyor. İki aile Zehra ile Ferit’i aynı evde görüp onları yanlış anlıyor. Ferit, Zehra’yla nişanlanma durumu hoşuna gitmeye başlıyor.

İşte Ah Nerede 4. bölüm 1. fragmanı…

AH NEREDE 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, ailesinin İstanbul’da kalacağını öğrenince Zehra’yla nişanlanmaktan ve bu oyunu sürdürmekten vazgeçiyor. Yenilmezler kulübü, Ferit’in üç ay gibi kısa bir zaman diliminde Zehra’ya aşık etme girişimlerine başlıyor. Kızlar Ferit’i aşık etme yöntemlerini düşünürken Zehra’nın merak ettiği ise, gerçek Ferit’in kim olduğudur.

Ferit ise Zehra’dan bir an önce kurtulmak istiyor. Zehra arkasına yenilmezler kulübünü alırken Ferit, Seniha ve Perihan’ı alıyor. Onları birbirine düşürüp bu nişanın olmaması için elinden geleni yapıyor. Ferit, Seniha ve Perihan’ın arasındaki gerginliği kullanarak oyunu kökten bitirmeye çalışıyor.

Ferit, Zehra’yı ailesinini gözünden düşürmek için onunla konsere gitmeyi kabul ediyor ve  tam da dedesinin ölüm yıl dönümünde ailesiyle birlikte oraya gidiyor. Ancak, gittiklerinde Hakim, Zehra’nın babası için lokma dağıttığını görüp mutlu oluyor. Ferit’den, ne olursa olsun Zehra’yı bırakmamasını istiyor.

Bu arada Cenker, Zehra’yı bir türlü aklında çıkaramıyor. Onu çiçek alıp yanına gidiyor. Ferit onu görüyor. Ancak Burçak’la randevusu olduğu için ona engel olamıyor. Cenker ise, cesaretini toplayıp Zehra’nın yanına gidemeden çiçekleri çöpe atıp dönüyor. Zehra, Burçak’ın Ferit’le görüşmeye devam ettiğini öğreniyor.

Nişan için tüm hazırlıklar tamamlanıyor. Zehra ise, nişandan vazgeçtiğini Ferit’e söylüyor. Bu arada Cenker Zehra’nın yanına gelip ondan hoşlandığını anlatmaya çalışıyor. O sırada Ferit geliyor. Zehra, Cenker’in yanında Ferit’e onun hiçbir şeyi olmadığını söyleyip kovuyor. Ferit, daha sonra Zehra’nın yanına yine gidip ona, ailesini ikinci kez hayal kırıklığına uğratmaması gerektiğini söyleyip nişana gitmeye ikna ediyor.

Ah Nerede 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’le Nişanlanmaktan Vazgeçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler