Ana SayfaDizilerTozluyaka 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Ölecek Mi?

İlgili Postlar

Tozluyaka 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Ölecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 4. yeni bölümüyle 25 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Önder ile Derya, görüşmeye devam eder. Derya, çöpte Ali’nin kanlı bir kıyafetini bulur. Hemen Zeynep ve Arap’ın yanına gidip Ali’nin nerede olduğunu o kanın kime ait olduğunu sorar. Olayı çözen Ali, Berk’i bulup onu konuşturmak için kaçırır. Ali, Berk’i konuşturabilecek mi? Tozluyaka 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Berk, ölecek mi?

Pazartesi Dizileri 2022

Berk Ölecek Mi?

Tozluyaka 4. bölüm 2. fragmanında; Önder, Çağrı’yı perişan halde buluyor. Onu olayla ilgisi olmadığına ikna etmeye çalışıyor. Çağrı ise babasına, bilmediği şeylerin olduğunu söylüyor. Kenan, Önder’i oğluyla tehdit edip susmasını sağlamaya çalışıyor. Zeynep ile Arap, Ali’yi buluyor. Ancak Berk’i onun yanında kanlar içinde görüyorlar. Berk’in ölmüş olduğunu düşünen Zehra ile Arap, telaşlanmaya başlıyor.

İşte Tozluyaka 4. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Cemre’yi yangından kurtarır. Yangını Vefa’nın babasının çıkarttığı anlaşılır. Cemre, mahalleden ayrılırken Ali’yi öper. Onu almaya gelen Berk, onları öpüşürken görür ve Ali’nin üzerine yürür. Cemre, onları ayırıp Berk’e Ali’yi kendisinin öptüğünü söyler. Daha sonra Berk’e, onunla ayrıldığını ve artık kendisini rahat bırakmasını ister.

Cemre, Hazal’ın telefonuna Kenan’dan gelen mesajı okur. Olay gecesi ona saldıranın Kenan olduğunu düşünmeye başlar. Hazal’la konuşup Kenan’ı emniyete şikayet etmesini ister. Hazal, durumu Kenan’a anlatır ve onunla bir anlaşma yapıp emniyete gider. Emniyette kendisine saldıranın okul müdürü olduğunu söyler.

Okula polisler gelir. Berk, Hazal’ın kendisini şikayet ettiğini düşünüp korkulu anlar yaşar. Bu arada Kenan, Ali, Zeynep ve Arap’a birinin yardım ettiğini onların bursluluk sınavını kazanamayacaklarını düşünüp Önder hocadan sınavı yeniden yapmasını ister. Ali, sınavda Arap’a yardım eder.

Derya, Önder hocanın çocuklara yardım ettiğini duyup onu arayıp akşam yemeğe davet eder. Kenan, Önder’in Derya’yla telefonda konuştuğunu duyup onu takip eder. Önder’in elinde çiçeklerle Derya’nın evine girdiğini görür. Derya ile Önder, çocuklarla birlikte akşam yemeği yer.

Bu arada Çağrı, vicdan azabıyla her gün Vefa’nın hayalini görür. Hazal’ın kapısına dayanıp gerçekleri polise anlatmasını ister. Hazal ise, gelen polislere Çağrı’yı tanımadığını ve kendisini rahatsız ettiğini söyler. Kenan, içkiyi fazla kaçırıp soluğu Önder’in yanında alır. Ona Derya’yla samimiyetinin derecesini öğrenmek ister.

O sırada Çağrı’nın camı kırılır. Ali, Cemre ile konuşmak için onun evine gider. O sırda Berk gelince Cemre Ali’yi eve saklar. Ali, Cemre’nin odasında çöpte duran fotoğrafı görür. Kendisine ve arkadaşlarına videoyu gönderip silen kişinin profilindeki fotoğrafla aynı manzara olduğunu görür ve Cemre’ye artık oyunun bittiğini söyler.

Tozluyaka 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Berk’i Kaçırıp Dövüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler