Ana SayfaDizilerTozluyaka 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Berk'i Kaçırıp Dövüyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Berk’i Kaçırıp Dövüyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Berk, Cemre’yle Ali’yi öpüşürken görüp kavgaya tutuşuyor. Cemre, Hazal’a saldıranın Kenan olduğunu düşünüyor. Hazal, Kenan ile bir anlaşma yapıp emniyete kendisine saldıranın okul müdürü olduğunu söylüyor. Ali, Cemre’nin odasında gördüğü fotoğraftan kendisine ve arkadaşlarına kimin video gönderdiğini anlıyor. Tozluyaka 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, Berk’i kaçırıp dövüyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ali Berk’i Kaçırıp Dövüyor!

Tozluyaka 4. bölüm 1. fragmanında; Önder ile Derya, görüşmeye devam ediyor. Derya, çöpte Ali’nin kanlı bir kıyafetini buluyor. Hemen Zeynep ve Arap’ın yanına gidip Ali’nin nerede olduğunu o kanın kime ait olduğunu soruyor. Olayı çözen Ali, Berk’i bulup onu konuşturmak için kaçırıyor. Ali, Berk’i konuşturabilecek mi?

Tozluyaka 4. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Cemre’yi yangından kurtarıyor. Yangını Vefa’nın babasının çıkarttığı anlaşılıyor. Cemre, mahalleden ayrılırken Ali’yi öpüyor. Onu almaya gelen Berk, onları öpüşürken görüyor ve Ali’nin üzerine yürüyor. Cemre, onları ayırıp Berk’e Ali’yi kendisinin öptüğünü söylüyor. Daha sonra Berk’e, onunla ayrıldığını ve artık kendisini rahat bırakmasını istiyor.

Cemre, Hazal’ın telefonuna Kenan’dan gelen mesajı okuyor. Olay gecesi ona saldıranın Kenan olduğunu düşünmeye başlıyor. Hazal’la konuşup Kenan’ı emniyete şikayet etmesini istiyor. Hazal, durumu Kenan’a anlatıyor ve onunla bir anlaşma yapıp emniyete gidiyor. Emniyette kendisine saldıranın okul müdürü olduğunu söylüyor.

Okula polisler geliyor. Berk, Hazal’ın kendisini şikayet ettiğini düşünüp korkulu anlar yaşıyor. Bu arada Kenan, Ali, Zeynep ve Arap’a birinin yardım ettiğini onların bursluluk sınavını kazanamayacaklarını düşünüp Önder hocadan sınavı yeniden yapmasını istiyor. Ali, sınavda Arap’a yardım ediyor.

Derya, Önder hocanın çocuklara yardım ettiğini duyup onu arayıp akşam yemeğe davet ediyor. Kenan, Önder’in Derya’yla telefonda konuştuğunu duyup onu takip ediyor. Önder’in elinde çiçeklerle Derya’nın evine girdiğini görüyor. Derya ile Önder, çocuklarla birlikte akşam yemeği yiyor.

Bu arada Çağrı, vicdan azabıyla her gün Vefa’nın hayalini görüyor. Hazal’ın kapısına dayanıp gerçekleri polise anlatmasını istiyor. Hazal ise, gelen polislere Çağrı’yı tanımadığını ve kendisini rahatsız ettiğini söylüyor. Kenan, içkiyi fazla kaçırıp soluğu Önder’in yanında alıyor. Ona Derya’yla samimiyetinin derecesini öğrenmek istiyor.

O sırada Çağrı’nın camı kırılıyor. Ali, Cemre ile konuşmak için onun evine gidiyor. O sırda Berk gelince Cemre Ali’yi eve saklıyor. Ali, Cemre’nin odasında çöpte duran fotoğrafı görüyor. Kendisine ve arkadaşlarına videoyu gönderip silen kişinin profilindeki fotoğrafla aynı manzara olduğunu görüyor ve Cemre’ye artık oyunun bittiğini söylüyor.

Tozluyaka 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Çağrı’ya Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler