Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Atv’nin sevilen dizisi Sevmek Zamanı, final bölümüyle ekrana geldi. Dizinin erken final yapması izleyicilerini hayli üzdü. Sevmek Zamanı dizisinin final bölümünde; Leyla, Firuze’den intikam almak için Feryat’a çirkin bir oyun oynuyor. Feryat, bir çocuğu taciz etme suçundan gözaltına alınıyor. Çiğdem’in ifade vermesiyle Feryat kurtuluyor. Sosyal hizmetler Çiğdem’i ailesinin elinden alıyor. Kaan ise, Firuze’ye verdiği sözü tutuyor. Sevmek Zamanı muhteşem bir final bölümüyle mutlu sonla ekranlara veda etti.

Pazartesi Dizileri 2022

Sevmek Zamanı Ekranlara Veda Etti!

Mehmet, Firuze ile Kaan’ı gördükten sonra Taner’le konuşup işinden istifa ediyor. Firuze’yle de konuşup onları gördüğünü söylüyor. Ertesi gün Firuze, internette abisinin görüntülerini ve onun bir çocuğa taciz ettiği haberini görüyor. Hemen, Kaan’ın yanına gidip bunu abisine yapanların karısı yada annesinin olduğunu bildiğini bunu hemen düzeltmesini istiyor.

SEVMEK ZAMANI FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaan, bunu Feryat’a Leyla’nın yaptığını öğreniyor. Hemen internette dolanan o videoyu sildiriyor. Feryat okula gittiğinde okul müdürünün odasına çağrılıyor. Müdür onu okuldan kovuyor. Dışarıda da öğrenci velilerinin saldırısına uğruyor. Kaan, onlara engel olup Feryat’ı koruyor.

Çok geçmeden Feryat, bir çocuğa taciz etme suçundan karakola götürülüp gözaltına alınıyor. Feryat, Çiğdem’in yaşayacaklarını bildiği için onun ismini savcıya vermiyor. Kaan, kendi avukatını Feryat’ı savunması için görevlendiriyor. Firuze, Çiğdem’in yanına gidip ona durumu anlatıyor ve ona, kesinlikle kendi ismini vermemesini istiyor.

Çiğdem, Feryat öğretmeninin suçsuz yere hapis yatmasına gönlü razı gelmiyor ve abisinden gizlice karakola gidiyor. Savcıya, başından geçenleri, Feryat öğretmeninin kendisine destek olmak için konuştuğunu anlatıyor. Çiğdem’in ifadesiyle Feryat, serbest kalıyor. Sosyal hizmetler Çiğdem’i ailesinin yanından alıp kendi gözetimleri altına alıyor.

Leyla, Kaan’dan ayrılmaya razı oluyor. Feryat’ı karalaması için tuttuğu adam ise hapsi boyluyor. Kaan, tüm olayı çözdükten sonra sıra Taner’e geliyor. Taner’i, saunada yakalayıp onun annesini belaya girmesini sağlayıp, daha sonra yardım eder gibi onun tüm mallarının yarısına nasıl konduğunu anladığını söylüyor.

Onun itiraflarının ses kaydını da alıp onu bırakıyor. Üç ay sonra Kaan, Leyla’dan boşanıp işiyle ilişiğini kesiyor. Furize’nin karşısına çıkıp yeni tanışıyor gibi önce kendisini tanıtıyor. Sonra bekar olduğunu söylüyor. Firuze, Kaan’ın söz verdiği gibi bambaşka biri olarak karşısına çıktığını görüp çok mutlu oluyor. iki sevgili birbirlerine sarılıp birbirlerini sevdiğini söylüyor.

Sevmek Zamanı 5. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Firuze Aşkını Kalbine Mi Gömecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler