Ana SayfaDizilerGül Masalı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca İçin Ailesiyle Ters...

İlgili Postlar

Gül Masalı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca İçin Ailesiyle Ters Düşüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tahir, Atabeylerin şikayeti üzerine karakola götürülür. Halil, Gonca’ya babasını hapis yatmaktan kurtarmak için ondan tüm mal varlığını kendisine devir etmesini ister. Gonca, babasını kurtarmak için tüm mallarını Halil’e verecek mi? Gül Masalı 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Toprak, Gonca için ailesiyle ters düşüyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak Gonca İçin Ailesiyle Ters Düşüyor!

Gül Masalı 5. bölüm 2. fragmanında; Toprak, Gonca’ya Isparta’yı gezdiriyor. Dedesi Toprak’a, babasının elini öpüp özür dilerse sofraya oturabileceğini söylüyor. Arda, Toprak’la yumruklaşıyor ve ona Gonca’ya aşık olduğunu itiraf ediyor. Öte yandan Ece, Gonca’ya en büyük rakibinin kendisi olduğunu söylüyor.

İşte Gül Masalı 5. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, Atabeylerin evine gidip annesinden kalan evi neden almak istediklerini ve annesinin orada neler yaşadığını öğrenmek istediğini söyler. Halil, eve talip olduğunu inkar eder. Canan ise, Gonca’ya annesi hakkında ona her şeyi anlatacağını söyler. Toprak, Gonca’nın daha fazla gerilmesini istemez ve onu dışarı çıkarır.

Gonca tekrar içeri gidip Canan hanıma annesi hakkında her şeyi öğrenmek istediğini söyler. Canan, tam ona her şeyi anlatacağı sırada Tahir içeri girer ve onların konuşmasını engeller. Halil, Tahir’in üzerine yürüyüp onu kızıyla birlikte evden kovar.

Toprak, Gonca’yı hiç yalnız bırakmaz. O mutlu olsun diye annesinden kalan evin bahçesine salıncak kurup onu sallar. Gonca, Toprak’ın yanında kendisini çok mutlu ve güvende hisseder. Canan, Halil’in Gülümser’i unutamadığını bildiği ve yıllarca onu unutturmak için çektiklerini tekrar yaşamak istemez.

Oğlunu Gonca’dan bu yüzden uzak tutmaya çalışır. Halil, Gonca’nın yanına gider. Orada Toprak’ı görünce onun işinde gücünde olması gerektiğini söyleyip ona bir fotoğraf verir. Gonca, o fotoğrafta annesinin hamile olduğunu görür. Toprak, babasının peşinden gidip o fotoğrafın hesabını sorar.

Halil’de, Gülümser’in evlenmeden önce hamile kaldığını söyleyip onu ahlaksızlıkla suçlar. Toprak, Tahir’in Gonca’nın gerçek babası olmadığını öğrenir. Ama Toprak, babasına pek inanamaz. Gonca, babasına o fotoğrafı gösterir. Tahir, Gonca’ya gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Gonca, Tahir’in kendisinin gerçek babası olmadığını öğrenir ve bu öğrendiği gerçekle büyük bir şok yaşar.

Daha sonra ona, kendisinin gerçek babasının kim olduğunu sorar. Tahir Gonca’ya, bu gerçekle yüzleşmemesi için onun Isparta’ya dönmesini istemediğini ve onun için o sahte mezarı ona gösterdiğini söyler. Rıfat, Fatma ananın yanına gidip ondan Gülümser’den kalan ev ve tarlaları kendisine satmasını ister.

O sırada Gonca gelir ve Rıfat beye hiçbir şeyini ona satmayacağını söyler. Arda, borçluları tarafından yine tehdit edilir ve eğer sabaha kadar istediği parayı vermezse Gonca’nın mallarının üzerine çökeceğini söyler. Fatma ana, Gonca’ya annesinin başına gelenleri anlatır.

Ona babasının Mehmet isminde biri olduğunu, annesiyle tam evlenecekleri sırada ortadan kaybolduğunu söyler. Daha sonra Gonca’yı, Atabeylerden uzak durmasını onların annesinin hayatın zehir ettiklerini anlatır. Gonca, gerçekleri öğrendikten sonra Tahir babasının annesi ve kendisi için yaptığı fedakarlıkları anlayıp onu arar.

Babasının otobüsle İstanbul’a döneceğini öğrenir ve Toprak’la birlikte onu bulmak için yola çıkar. Otobüse yetişen Gonca, babasına sarılıp ondan özür diler. Rıfat, Halil’in Gülümser’e neler yaptığını tek tek Toprak’ın önünde anlatır. Tahir, kızıyla birlikte eşyalarını yerleştirirken polisler gelip onun hakkında Atabeyler tarafından şikayet olduğunu söyler.

Gül Masalı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Halil’in Tehdidine Boyun Mu Eğecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler