Ana SayfaDizilerGül Masalı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Halil'in Tehdidine Boyun Mu...

İlgili Postlar

Gül Masalı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gonca Halil’in Tehdidine Boyun Mu Eğecek?

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gonca, Tahir’in gerçek babası olmadığını, orada annesinin başına Atabeyler yüzünden neler geldiğini öğreniyor. Atabeyler Gonca’nın malları onlara satamayacağını öğrenince Tahir hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Ahir, bilmediği bir sebepten gözaltına alınıyor. Gül Masalı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gonca, Halil’in tehdidine boyun mu eğecek?

Pazar Dizileri 2022

Gonca Halil’in Tehdidine Boyun Mu Eğecek?

Gül Masalı 5. bölüm 1. fragmanında; Tahir, Atabeylerin şikayeti üzerine karakola götürülüyor. Halil, Gonca’ya babasını hapis yatmaktan kurtarmak için ondan tüm mal varlığını kendisine devir etmesini istiyor. Gonca, babasını kurtarmak için tüm mallarını Halil’e verecek mi?

İşte Gül Masalı 5. bölüm 1. fragmanı…

GÜL MASALI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gonca, Atabeylerin evine gidip annesinden kalan evi neden almak istediklerini ve annesinin orada neler yaşadığını öğrenmek istediğini söylüyor. Halil, eve talip olduğunu inkar ediyor. Canan ise, Gonca’ya annesi hakkında ona her şeyi anlatacağını söylüyor. Toprak, Gonca’nın daha fazla gerilmesini istemiyor ve onu dışarı çıkarıyor.

Gonca tekrar içeri gidip Canan hanıma annesi hakkında her şeyi öğrenmek istediğini söylüyor. Canan, tam ona her şeyi anlatacağı sırada Tahir içeri giriyor ve onların konuşmasını engelliyor. Halil, Tahir’in üzerine yürüyüp onu kızıyla birlikte evden kovuyor.

Toprak, Gonca’yı hiç yalnız bırakmıyor. O mutlu olsun diye annesinden kalan evin bahçesine salıncak kurup onu sallıyor. Gonca, Toprak’ın yanında kendisini çok mutlu ve güvende hissediyor. Canan, Halil’in Gülümser’i unutamadığını bildiği ve yıllarca onu unutturmak için çektiklerini tekrar yaşamak istemiyor.

Oğlunu Gonca’dan bu yüzden uzak tutmaya çalışıyor. Halil, Gonca’nın yanına gidiyor. Orada Toprak’ı görünce onun işinde gücünde olması gerektiğini söyleyip ona bir fotoğraf veriyor. Gonca, o fotoğrafta annesinin hamile olduğunu görüyor. Toprak, babasının peşinden gidip o fotoğrafın hesabını soruyor.

Halil’de, Gülümser’in evlenmeden önce hamile kaldığını söyleyip onu ahlaksızlıkla suçluyor. Toprak, Tahir’in Gonca’nın gerçek babası olmadığını öğreniyor. Ama Toprak, babasına pek inanamıyor. Gonca, babasına o fotoğrafı gösteriyor. Tahir, Gonca’ya gerçekleri anlatmak zorunda kalıyor. Gonca, Tahir’in kendisinin gerçek babası olmadığını öğreniyor ve bu öğrendiği gerçekle büyük bir şok yaşıyor.

Daha sonra ona, kendisinin gerçek babasının kim olduğunu soruyor. Tahir Gonca’ya, bu gerçekle yüzleşmemesi için onun Isparta’ya dönmesini istemediğini ve onun için o sahte mezarı ona gösterdiğini söylüyor. Rıfat, Fatma ananın yanına gidip ondan Gülümser’den kalan ev ve tarlaları kendisine satmasını istiyor.

O sırada Gonca geliyor ve Rıfat beye hiçbir şeyini ona satmayacağını söylüyor. Arda, borçluları tarafından yine tehdit ediliyor ve eğer sabaha kadar istediği parayı vermezse Gonca’nın mallarının üzerine çökeceğini söylüyor. Fatma ana, Gonca’ya annesinin başına gelenleri anlatıyor.

Ona babasının Mehmet isminde biri olduğunu, annesiyle tam evlenecekleri sırada ortadan kaybolduğunu söylüyor. Daha sonra Gonca’yı, Atabeylerden uzak durmasını onların annesinin hayatın zehir ettiklerini anlatıyor. Gonca, gerçekleri öğrendikten sonra Tahir babasının annesi ve kendisi için yaptığı fedakarlıkları anlayıp onu arıyor.

Babasının otobüsle İstanbul’a döneceğini öğreniyor ve Toprak’la birlikte onu bulmak için yola çıkıyor. Otobüse yetişen Gonca, babasına sarılıp ondan özür diliyor. Rıfat, Halil’in Gülümser’e neler yaptığını tek tek Toprak’ın önünde anlatıyor. Tahir, kızıyla birlikte eşyalarını yerleştirirken polisler gelip onun hakkında Atabeyler tarafından şikayet olduğunu söylüyor.

Gül Masalı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Gonca Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler