Ana SayfaDizilerGül Masalı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Ece'ye Gonca'ya Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Gül Masalı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Ece’ye Gonca’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 5. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Halil, sahte darp raporuyla Halil’i şikayet ediyor. Gonca’dan da babasının serbest kalması karşılığında mallarını kendisine vermesini istiyor. Toprak, Gonca tam imza atacağı sırada gelip raporun sahte olduğunu söyleyip onun imza atmasını engelliyor. Gonca, Toprak’la ertesi gün buluşup çok güzel bir gün geçiriyor. Ece, Gonca’nın evine gidip Toprak’ı çok sevdiğini ve onu ona bırakmayacağını söylüyor. Gül Masalı 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Toprak Ece’ye, Gonca’ya aşık olduğunu itiraf ediyor.

Pazar Dizileri 2022

Toprak Ece’ye Gonca’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Gül Masalı 6. bölüm 1. fragmanında; Arda, Canan’ın işbirliği teklifini kabul ediyor ve Isparta’ya yerleşiyor. Toprak, Ece’ye Gonca’ya aşık olduğunu ve onu herkesten koruyacağını söylüyor. Canan Ece’ye, Halil’in Gülümser’i sevdiğini, onu kendisine çok benzettiğini o yüzden, bir gün onun gelini olacağını söylüyor.

İşte Gül Masalı 6. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1551316289888522240

GÜL MASALI 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gonca, babasının karakola Atabeylerin şikayeti üzerine götürüldüğünü öğreniyor. Toprak’da, durumu öğrenip doğruca soluğu dedesinin yanında alıyor. Dedesi Toprak’a, Gonca’nın mallarını elinden alıp onların oradan gitmesini istediğini açıkça söylüyor. Bu arada Halil, yanında avukatıyla birlikte karakolda Gonca’yı bekliyor.

Gonca, Halil’i orada görünce ona asla mallarını vermeyeceğini, artık kendilerini rahat bırakmalarını söylüyor. Halil, Gonca’ya babasının evini bastığını ve elinde darp raporu olduğunu, eğer babasının serbest kalmasını istiyorsa tüm mallarını kendisine satıp oradan gitmesini istediğini söylüyor.

Fatma ana, kararı Gonca’ya bırakıyor. Gonca, babasını kurtarmak için tam Halil’in hazırladığı evrakları imzalayacağı sırada Toprak içeri giriyor ve Gonca’nın imza atmasını engelliyor. Yanındaki şahitle Tahir’in darp etmediğini raporun sahte olduğunu söylüyor. Halil, raporun sahte olmadığını söyleyemiyor.

Tahir, serbest kalıyor. Akşam Rıfat, Toprak’a yaptığı şey için çok kızıyor ve onun sofraya oturabilmesi için önce babasının elini öpüp özür dilemesini istiyor. Toprak ise, babasının elini öpüp ondan özür dilemiyor. Onların haksız olduklarını söylüyor. Ertesi gün Toprak, Gonca ile buluşuyor ve ona Isparta’yı gezdiriyor.

İkili çok güzel bir gün geçiriyor. Halil, iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılıyor. Toprak’ın haberi sonradan oluyor ve hemen Gonca’nın yanından ayrılıp eve gidiyor. Ece, Toprak’a eskisi gibi olmayı istediğini söylüyor. Toprak ise ona, böyle davranmaya devam ederse o evden ayrılmak zorunda kalacağını söylüyor.

Ece, iş yerinde Halil’in yerini doldurup onun gözüne girmeye çalışıyor. Toprak, Arda’yı tefecilerin elinden kurtarıyor. Arda Toprak’a, Gonca’ya aşık olduğunu itiraf etmek zorunda kalıyor. Canan ise, Arda’ya iş birliği teklif ediyor. Ece, Gonca’nın evine gidip ona, Toprak’ı çok sevdiğini ve onu asla ona bırakmayacağını, artık onun en güçlü rakibinin kendisi olduğunu söylüyor.

Gül Masalı 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca İçin Ailesiyle Ters Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler