Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun'a Aşık Olduğunu...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emir Efsun’a Aşık Olduğunu Gizleyemiyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 6. yeni bölümüyle 19 temmuz salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Pervin, Efsun’dan Ali’ye yakın olmasını ister. Efsun, onun şimdiye kadar Emir’le yakın olmasını bildiği için annesinin bunu neden istediğini anlayamaz. Klinik çalışanları Ali ile Efsun’un tavırlarından onların daha önce tanışıyor olmasından şüphelenmeye başlar. Emir ise, onların yakın olmasından hoşlanmaz. Senden Daha Güzel 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emir, Efsun’a aşık olduğunu gizleyemiyor.

Salı Dizileri 2022

Emir Efsun’a Aşık Olduğunu Gizleyemiyor!

Senden Daha Güzel 6. bölüm 2. fragmanında; Emir, Efsun’un yanında Ali’yi görmeye tahammül edemez. Onların huzurunu kaçırmak için elinden geleni yapıyor. Kliniğe Emel Müftüoğlu geliyor. Efsun ile Emir’i yan yana görünce onların birbirlerine aşık olduğunu anlıyor ve onlara sevgili olup olmadıklarını soruyor. Tabi ikisi de inkar etse de bu durum kimsenin gözünden kaçmıyor.

İşte Senden Daha Güzel 6. bölüm 2. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Emir’in ani istifa kararı kliniğe bomba gibi düşer. Efsun, Emir olmadan kliniği yönetemeyeceğini bilir ve biraz da kendisi yüzünden istifa ettiğini düşünüp vicdan azabı çeker. Emir’in yanına giden Efsun, ona yasal olarak 15 gün çalışmak zorunda olduğunu söyler. Onu kliniğe döndürdükten sonra da kalması için başka bir çözüm yolu düşünmek ister.

Klinik çalışanları hep birlikte katıldıkları sempozyumda ünlü cerrah Ali Bıçakçı’nın başarılı ameliyatları konuşulur. Efsun, eski sevgilisi olan Ali’nin İstanbul’a döndüğünü öğrenince tutuşmaya başlar. Ali, Efsun’la karşılaşıyor ve onu tanımamış gibi yapar. Ali, Efsun’u yemeğe davet eder. Efsun, klinik çalışanlarından gizli Ali’yle yemeğe gider. Ancak, klinik çalışanlarına yakalanır.

Emir, Efsun’u kıskanmaya başlar. Aynı zamanda onun kendisinden gizli Ali’yle görüşmesine de bir anlam veremez. Serpil, Kaya’yı affetmek için onun Pervin’le görüşmeme şartını koyar. Kaya ise, Pervin’le sadece iş arkadaşı olduğunu onunla görüşmemesinin mümkün olmayacağını söyler.

Bu ayrılık Emir ile Efsun’u birbirlerine yakınlaştırır. İkili birlikte vakit geçirmeye başlar. Emir, mutfağa girip mutfakta da en az cerrahlık kadar başarılı olduğunu Efsun’a ispat eder. Efsun, Emir’den hoşlanmaya başlar. Aynı şekilde Emir’de Efsun’dan hoşlanmaya başlar. Ancak ikili birbirlerinden hoşlandıklarını itiraf edemez.

Pervin, kliniğe geri döner. Kaya’yla oturup Emir ile Efsun’un aralarının düzelmesi için bir plan yapar ve Ali Bıçakçı’yı kliniğe cerrah olarak almak istediğini söyler. Kaya, Pervin’in bu fikrinin pek tutacağını düşünmez. Ama Pervin, kararını verip Ali Bıçakçı’nın klinikte çalışmaya başlayacağını herkese duyurur. Emir, Ali’nin klinikte çalışacağını duyunca şok olur. Efsun’un da bu işin içinde olduğunu düşünmeye başlar.

Senden Daha Güzel 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Ali’yi Tanıdığını Gizlemeye Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler