Ana SayfaDizilerSeversin 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tolga İle Asya'yı Tehdit Eden Kim?

İlgili Postlar

Seversin 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Tolga İle Asya’yı Tehdit Eden Kim?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Tolga’nın kadınlarla ve kendisiyle istediği gibi oynamasına karşı çıkıyor ve bu sevgililik yalanını devam ettirmeye karar veriyor. Tolga, Asya’yı yıldırmak için elinden geleni yapıyor. Onu kameralar önünde öpüp sinirlendiriyor. Kore’den yapımcı Kim geliyor ve Tolga’nın gerçekten Asya’yla ciddi olup olmadığını yakından görmek istiyor. Tam işler karışmışken Kadir ile Şerife durumu kurtarıyor. Selçuk’un Asya’ya olan ilgisini anlayan Tolga onu kıskanıyor. Tolga ile Asya’yı aynı anda tehdit mesajı gönderen kim?

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga İle Asya’yı Tehdit Eden Kim?

Seversin 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Tolga, Asya’nın kendisinden ayrılacağını açıklayacağını düşündüğü sırada o, evlilik tarihlerini açıklıyor. Asya’nın bu kararından sonra Tolga, sabaha kadar uyuyamıyor ve ertesi gün onu yıldırmak için harekete geçiyor. İlk olarak kahvaltıya Asya’lara gidiyor. Şerife ile Kadir, Tolga’nın bu davranışı karşısında çok mutlu oluyor. Hatta Kadir, onları yalnız sete gönderiyor.

SEVERSİN 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolga, onların önünde Asya’yı öpüyor. Asya, bu duruma çok sinirleniyor ve Tolga’yla kavgaya tutuşuyor. Bahri’ye, kanalın müdüründen bir kötü bir de iyi haber geliyor. Kanal müdürü dizinin 13. bölümde final yapabileceğini, iyi haberin ise Kore’den ünlü yapımcı Kim Türkiye’ye geldiğini ve diziyi satın almak için inceleme yapacağını söylüyor.

Kim, Tolga’yı daha önceden tanıdığı için onun diziden sonra Asya’yla yollarını ayırmayacağından emin olmak istiyor. Bahri, Tolga ile Asya’nın yanına gidip onlara durumu anlatıyor ve Kim onların gerçekten sevgili olduklarına inanması için ellerinden geleni yapmalarını istiyor.

Bu arada Nazan, Selin’i tehdit edip 4. bölümde girecek karakteri kendisine vermesi için baskı yapıyor. Selin, en sonunda durumu Tolga’ya anlatıyor. Tolga gidip Asya’yı suçluyor. Asya, Nazan’ı yanındaki işinden uzaklaştırıyor. Selçuk’un mekanında kızlarla görüntülenen Tolga’nın fotoğraflarını Kim görüyor ve diziyi almaktan vazgeçiyor.

Kadir, Kim’in şoförlüğünü yapıyor. Onu hava alanına götürüyor ve uçağın roter yaptığını öğrenince onu evine götürüyor. Bu durumu hemen Asya’ya haber veriyor. Kim, Şerife’nin sohbetinden ve misafirperverliğinden çok memnun kalıyor. Asya ile Tolga’da eve birlikte gidiyor. Kim, ikna olup diziyi almaya karar veriyor.

Asya, en yakın arkadaşının doğum gününe Tolga’yla gitmek için ona söz veriyor. Ancak Tolga, dizinin satıldığını duyar duymaz Selin’le randevulaşıyor. Ama Selçuk’un Asya’nın yanında olduğunu öğrenince Selin’e bir bahane uydurup onların yanına gidiyor. O sırada Asya ile Tolga’ya aynı anda tehdit mesajı geliyor.

Seversin 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya İle Tolga Arasında Kıskançlık Krizi Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler