Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Firuze Kardeşleriyle Birlikte Bir...

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Firuze Kardeşleriyle Birlikte Bir Karar Alıyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Sevmek Zamanı, final bölümüyle 18 temmuz pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Zeynep, Kaan’ın avukatını arayıp Firuze’den şikayetçi olmasını ister. Firuze, gözaltına alınır. Feryat, durumu öğrenip gidip Kaan’dan hesap sorar. Kaan, karakola gidip şikayetçi olmadığını söyler. Mehmet, Firuze’yle görüşüp dertleşmeye başlar. Onu yemeğe davet eder. Firuze, Mehmet’le buluşmaya giderken Kaan onu zorla arabaya bindirip götürür. Ona durumunu anlatır ve Firuze’den kendisini beklemesini ister. Firuze Kaan’a, onu bekleyeceğine dair söz verir. Sevmek Zamanı 5. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Firuze, kardeşleriyle birlikte bir karar alıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Firuze Kardeşleriyle Birlikte Bir Karar Alıyor!

Sevmek Zamanı 5. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizinin final bölümünün ilk fragmanında; Leyla, Zeynep ve Taner, üç bir yandan Firuze ile ailesiyle uğraşmaya başlıyor. Feryat’ın başı bu yüzden belaya giriyor. Firuze, abisi kardeşiyle birlikte kendileriyle uğraşanlara karşı güçlü olmak için bir karar alıyor. Mehmet’de, onları yalnız bırakmıyor.

İşte Sevmek Zamanı 5. bölüm 1. final fragmanı…

 

SEVMEK ZAMANI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Polisler, gelip Firuze’yi adam yaralama suçundan göz altına alır. Ömer, ablasının peşinden kendisinin yaptığını haykırır. Feryat, durumu öğrendikten sonra soluğu Kaan’ın şirketinde alır. Kaan, hiçbir şeyden habersizken Firuze’nin gözaltına alındığını Feryat’tan öğrenir ve hemen emniyete gidip onu kendisinin şikayet etmediğini söyleyip serbest bırakılmasını sağlar.

Feryat, kız kardeşiyle konuşup onun sonunun annesi gibi olmasından korktuğunu söyler. Firuze, Feryat’a bir şey anlatamaz. Leyla ile Zeynep, birlikte hareket etmek için anlaşır. Gazetecileri çağıran Leyla, Zeynep’le birlikte mutlu evliliği hakkında röportaj verir. Taner, onları birlikte görüp kendisini dışlayacaklarını anlar.

Bu arada Mehmet, Firuze’nin başına gelenleri öğrenip onunla dertleşir. Daha sonra onu yemeğe davet eder. Firuze’de kabul eder. Firuze, Zeynep’in abisini tehdit ettiğini öğrenip şirketi basar ve Zeynep ile Leyla’ya ailesinden uzak durmasını, eğer bir problemleri varsa Kaan’la halletmeleri gerektiğini söyler.

Kaan, annesinin ne yapmaya çalıştığını anlayıp onu uyarır. Taner, durumları öğrenip hemen Firuze ile Kaan’ı takibe alır. Çiğdem’in psikolojisi iyice bozulur. Tecavüze uğradığını kimseye söyleyemez. Feryat, onu parkta bulup ona neler olduğunu anlar. Çiğdem için Feryat, okul müdürüyle restleşir.

Feryat, Firuze’nin o çok istediği ve hazırlandığı sınavdan sıfır aldığını öğrenir. Ona çok kızar. Firuze, Kaan’ın evli olduğunu bilmediğini o sınava girmeden öğrendiğini abisine itiraf eder. Mehmet, Firuze için hazırlanıp güzel bir restorandan yer ayırtır. Bu arada Kaan, Leyla’ya boşanma davası açar.

Leyla, mahkeme celbi eline geçer geçmez Firuze’nin yanına gidip onu tehdit eder. Firuze, Mehmet ile buluşmaya çıktığında karşısına Kaan çıkar ve onu zorla arabaya bindirip konuşabilecekleri sessiz bir yere götürür. Mehmet, Firuze’nin gelmeyeceğini anlar. O arada Taner arayıp ona Firuze’nin kimle buluştuğunu görmesini istediğini söyleyip onu Kaan’la Firuze’nin buluştuğu yere götürür.

Kaan Firuze’ye, neden yalan söylemek zorunda kaldığını bir bir anlatır ve onun karşısına tertemiz çıkmak için ondan kendisini beklemesini ister. Firuze de, Kaan’a onu beklemek için söz verir. O anları Mehmet izler.

Sevmek Zamanı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze Kaan’a Onu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler