Ana SayfaDizilerSevmek Zamanı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze Kaan'a Onu Bekleyeceğine Söz...

İlgili Postlar

Sevmek Zamanı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze Kaan’a Onu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

Atv’nin yeni gözde dizisi Sevmek Zamanı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Kaan’ın avukatını arayıp Firuze’den şikayetçi olmasını istiyor. Firuze, gözaltına alınıyor. Feryat, durumu öğrenip gidip Kaan’dan hesap soruyor. Kaan, karakola gidip şikayetçi olmadığını söylüyor. Mehmet, Firuze’yle görüşüp dertleşmeye başlıyor. Onu yemeğe davet ediyor. Firuze, Mehmet’le buluşmaya giderken Kaan onu zorla arabaya bindirip götürüyor. Ona durumunu anlatıyor ve Firuze’den kendisini beklemesini istiyor. Firuze Kaan’a, onu bekleyeceğine dair söz veriyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Firuze Kaan’a Onu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

Sevmek Zamanı 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Polisler, gelip Firuze’yi adam yaralama suçundan göz altına alıyor. Ömer, ablasının peşinden kendisinin yaptığını haykırıyor. Feryat, durumu öğrendikten sonra soluğu Kaan’ın şirketinde alıyor. Kaan, hiçbir şeyden habersizken Firuze’nin gözaltına alındığını Feryat’tan öğreniyor ve hemen emniyete gidip onu kendisinin şikayet etmediğini söyleyip serbest bırakılmasını sağlıyor.

SEVMEK ZAMANI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feryat, kız kardeşiyle konuşup onun sonunun annesi gibi olmasından korktuğunu söylüyor. Firuze, Feryat’a bir şey anlatamıyor. Leyla ile Zeynep, birlikte hareket etmek için anlaşıyor. Gazetecileri çağıran Leyla, Zeynep’le birlikte mutlu evliliği hakkında röportaj veriyor. Taner, onları birlikte görüp kendisini dışlayacaklarını anlıyor.

Bu arada Mehmet, Firuze’nin başına gelenleri öğrenip onunla dertleşiyor. Daha sonra onu yemeğe davet ediyor. Firuze’de kabul ediyor. Firuze, Zeynep’in abisini tehdit ettiğini öğrenip şirketi basıyor ve Zeynep ile Leyla’ya ailesinden uzak durmasını, eğer bir problemleri varsa Kaan’la halletmeleri gerektiğini söylüyor.

Kaan, annesinin ne yapmaya çalıştığını anlayıp onu uyarıyor. Taner, durumları öğrenip hemen Firuze ile Kaan’ı takibe alıyor. Çiğdem’in psikolojisi iyice bozuluyor. Tecavüze uğradığını kimseye söyleyemiyor. Feryat, onu parkta bulup ona neler olduğunu anlıyor. Çiğdem için Feryat, okul müdürüyle restleşiyor.

Feryat, Firuze’nin o çok istediği ve hazırlandığı sınavdan sıfır aldığını öğreniyor. Ona çok kızıyor. Firuze, Kaan’ın evli olduğunu bilmediğini o sınava girmeden öğrendiğini abisine itiraf ediyor. Mehmet, Firuze için hazırlanıp güzel bir restorandan yer ayırtıyor. Bu arada Kaan, Leyla’ya boşanma davası açıyor.

Leyla, mahkeme celbi eline geçer geçmez Firuze’nin yanına gidip onu tehdit ediyor. Firuze, Mehmet ile buluşmaya çıktığında karşısına Kaan çıkıyor ve onu zorla arabaya bindirip konuşabilecekleri sessiz bir yere götürüyor. Mehmet, Firuze’nin gelmeyeceğini anlıyor. O arada Taner arayıp ona Firuze’nin kimle buluştuğunu görmesini istediğini söyleyip onu Kaan’la Firuze’nin buluştuğu yere götürüyor.

Kaan Firuze’ye, neden yalan söylemek zorunda kaldığını bir bir anlatıyor ve onun karşısına tertemiz çıkmak için ondan kendisini beklemesini istiyor. Firuze de, Kaan’a onu beklemek için söz veriyor. O anları Mehmet izliyor.

Sevmek Zamanı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaan’ın Yalanıyla Firuze’nin Hayatı Alt Üst Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler