Ana SayfaDizilerTozluyaka 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Kenan'ın Şikayeti Üzerine Gözaltına Alınıyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Kenan’ın Şikayeti Üzerine Gözaltına Alınıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali, Cemre’nin odasında bulduğu fotoğrafla Hazal’ın telefonundaki fotoğrafın aynı olduğunu anlıyor. Doğruca Berk’in evine gidip onu kaçırıp konuşturmaya çalışıyor. Konuşturamayınca Berk’in telefonundan Çağrı’ya mesaj yazıp oraya gelmesini sağlıyor. İçeri bir kamera yerleştirip onların itiraflarını kaydetmek istiyor. Ancak Çağrı ile Berk kavgaya tutuşuyor. Berk, ağır bir şekilde yaralanıyor. Derya ile Kenan oraya geldiklerinde Berk’i yaralı Ali’nin de yanında olduğunu görüyor. Tozluyaka 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali, Kenan’ın şikayeti üzerine gözaltına alınıyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Ali Kenan’ın Şikayeti Üzerine Gözaltına Alınıyor!

Tozluyaka 5. bölüm 1. fragmanında; Berk, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ali, Arap ile Zeynep’e olanları anlatıyor. Kenan, oğlunu Ali’nin o hale getirdiğini düşünüp polislerle birlikte evine gidip onu gözaltına aldırıyor. Cemre, Hazal’a Berk’le ilişkisi olup olmadığını soruyor. Oda, ilişkisi olduğunu Cemre’ye itiraf ediyor. Derya, oğlunun masum olduğunu söylese de Ali, gözaltına alınıyor.

İşte Tozluyaka 5. bölüm 1. fragmanı…

TOZLUYAKA 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Cemre’nin odasında gördüğü fotoğrafla Hazal’ın telefonundaki fotoğrafın aynı olduğunu, anlıyor. Hazal ile Berk’in bir ilişkisi olduğunu düşünüp doğruca onun evine gidiyor. Berk’i evden çıkartıp onu hurdalıktaki bir otobüsün içine götürüyor. Ellerini kollarını bağladıktan sonra Vefa’nın ölümüyle alakalarının ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor.

Berk ise, Ali’ye bir şey anlatmıyor. Ali Berk’i günlerce orada tutuyor. Kenan, oğlunun eve gelmediğini, öğrenince onun gidebileceği her yere baktırıyor. Okula da gitmediğini öğrenince onun hayatı için endişelenmeye başlıyor. Berk’in arabası yolda terk edilmiş bir şekilde bulunuyor. Kenan, arabada kan görünce iyice korkuyor ve oğlunu Ali’nin kaçırdığını düşünüyor.

Önder Çağrı’yı, hap almış bir vaziyette neredeyse intihar edecek bir vaziyette buluyor. Çağrı, babasına Vefa’yı kendisinin öldürmediğini Hazal’ın ona iftira attığını söylüyor. Çağrı, kendisine geldikten sonra Hazal’la konuşuyor. Hazal ona, Vefa’nın kavgadan sonra sağ olduğunu, onu tuvalette görüp konuştuğunu daha sonra onun intihar ettiğini söylüyor.

Ali, Berk’in telefonundan Çağrı’ya Ali’nin her şeyi öğrendiği ona gönderdiği konuma gelmesini yazıyor. O sırada otobüsün içine bir kamera yerleştiriyor. Çağrı oraya geliyor ve Berk’le konuşup Vefa’nın kavgada ölmediğini Hazal’dan öğrendiğini söylüyor. Berk’in kendisine tuzak kurduğunu anlayan Çağrı Berk’le kavgaya tutuşuyor.

Kendisini kurtarmak için eline geçen cam parçasıyla Berk’i yaralıyor ve oradan uzaklaşıyor. Derya ile Kenan, Berk’in yerini öğrenip oraya geliyor. Ali, Berk’i yaralı bir şekilde bulup yanına gidiyor. Derya ile Kenan oraya geldiklerinde, Berk’i yaralı Ali’nin de onun yanında olduğunu görüyor.

Tozluyaka 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Berk Ölecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler