Ana SayfaDizilerSenden Daha Güzel 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir'in Pervin'le Oynadığı...

İlgili Postlar

Senden Daha Güzel 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efsun Emir’in Pervin’le Oynadığı Oyunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Senden Daha Güzel, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emir, Ali ile Efsun’u öpüşürken gördükten sonra klinikte kalmaya karar veriyor. Ancak, Efsun’un klinikten gitmesini istiyor. Efsun, yüz nakli ameliyatı olması gereken bir öğretmene yardım etmek istiyor. Emir ile Ali ve diğer doktorlar ona yardım ediyor. Emir, Efsun’un cerrah olduğunu anlıyor. Ali, Efsun’la son kez yemeğe çıkıp onu Amerika’ya dönmeye ikna etmek istiyor. Efsun ise, Emir’in omzunda uyuya kalıyor. Senden Daha Güzel 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efsun, Emir’in Pervin’le kendisine oynadığı oyunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2022

Efsun Emir’in Pervin’le Oynadığı Oyunu Öğreniyor!

Senden Daha Güzel 8. bölüm 1. fragmanında; Efsun ile Emir, o geceyi klinikte uyuyarak geçiriyor. Ertesi gün ikili Adana’ya gitmek durumunda kalıyor. Dönüşte Ali, önce Emir’le konuşuyor. Sonra Efsun’la konuşuyor. Efsun, Emir’in gizlice annesini ameliyat ettiğini, annesinin hiç yurt dışına çıkmadığın, onların kendisini orada tutmak için birlikte hareket ettiklerini anlıyor. Emir’in karşısına çıkan Efsun, onun yalanını yüzüne vuruyor.

İşte Senden Daha GÜzel 8. bölüm 1. fragmanı…

SENDEN DAHA GÜZEL 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, aslında Pervin’in isteği üzerine kısa süreliğine Türkiye’ye geliyor. Ancak henüz unutamadığı Efsun’la da tekrar birlikte olmak istiyor. Efsun’la konuşurken birden onu öpüyor. Emir, onları öpüşürken görünce büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Efsun, Ali’ye çok kızıyor. Hemen onun yanından ayrılıyor.

Emir, masaya döndükten sonra Pervin’e, klinikte kalmaya karar verdiğini söylüyor. Efsun, Emir’e klinikte kaldığı için çok mutlu olduğunu söylüyor. Emir ise Efsun’a, kendisinin kalacağını ama onun gitmesini istediğini söylüyor. Efsun, birden bire Emir’in kendisine neden böyle tavır aldığını anlayamıyor.

Daha sonra hastaneye yüzü yangında yanmış bir öğretmen geliyor. Efsun, ona yardım edip onu nişanlısına ve öğrencilerine kavuşturmak istiyor. Emir ile konuşup, o öğretmene yüz nakli ameliyatı yapmak istediğini söylüyor. Ameliyatı yapmayı Emir ile Ali, kabul ediyor.

Ama, masrafları hastanenin karşılayamayacağını anlayan Efsun, arkadaşıyla bir yardım kampanyası düzenliyor. Biraz para topluyorlar ama yinede yönetim kurulunun onayından geçmesi gerekiyor. Emir ile Ali’yle gece yarısı bu ameliyatı yapıyorlar. Diğer doktorlar da onlara yardım ediyor.

Ameliyat başarıyla tamamlanıp öğretmen yoğun bakıma çıkarılıyor. Ali, ameliyattan sonra Emir’e Efsun’u Amerika’ya dönmeye ikna edeceğini o gece onunla birlikte yemek yiyeceklerini söylüyor. O gece Emir, klinikte nöbet tutarken Efsun onun yanına geliyor ve ikili konuşmaya dalıyor.

Efsun, Emir’in omzunda uyuya kalıyor. Ali ise, restorana gidip hazırlık yapıyor ve Efsun’u arıyor. Efsun uyuya kaldığı için Emir, Ali’nin onu aradığını görüp telefonu sessize alıyor.

Senden Daha Güzel 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Efsun İle Emir Birbirlerinden Kopamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler