Ana SayfaDizilerGizli Saklı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Pamir'in İltifatı Karşısında Mutlu...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Pamir’in İltifatı Karşısında Mutlu Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, 7. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Naz ile Pamir, Aynur’un ısrarıyla düğün yapmak zorunda kalır. İkinci kez gelinlik giyen Naz, bunun gerçek olmasını istediğini Pamir’e söyler. Düğüne gelin ile damat girer. Tüm davetliler onları alkışladığı sırada ortaya Zeynep çıkar. Naz ile Pamir, Zeynep’i görünce büyük bir şok yaşarlar. Gizli Saklı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naz, Pamir’in iltifatı karşısında mutlu oluyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Naz Pamir’in İltifatı Karşısında Mutlu Oluyor!

Gizli Saklı 7. bölüm 2. fragmanında; Düğün öncesi Pamir ile Naz, Zeynep yüzünden birbirlerine giriyor. Tarık, kızı ile karısı arasında kalıyor. Tufan ise, Pamir’in abisinin sürekli yanında olmasından rahatsız olup onun karşısına çıkıyor ve ikili tartışmaya başlıyor. Pamir, Naz’ı annesinin evinden almak için davul zurnayla gidiyor. Onu gelinlikle görünce çok güzel olduğunu söylüyor.

İşte Gizli Saklı 7. bölüm 2. fragmanı…

GİZLİ SAKLI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Tarık, ilk defa ailesinin dışında biriyle çalışmak ister ve Pamir’i konuşmak için yanına çağırır. Tarık’ın teklifini Pamir kabul ettiği sırada yerdeki dinleme cihazını görür. Adem de, dinleme cihazını görüp Tarık’ı uyarır. Tarık, Pamir’le dışarı çıkıp görüşmesini tamamlar.

Pamir, kendisinden şüphelenmedikleri için derin bir nefes alır. Tarık, oğlu Ömer’den bu dinleme cihazlarının her yerde satıldığını öğrenir ve Pamir’den şüphelenmez. Aynur, Naz ile Pamir’i yemeğe davet eder. Yemekte kızına düğün yapılmasını istediğini açıklar. Önce kına gecesi olur. Sadullah, Aynur’la konuşmaya evine gittiğinde Naz ile Pamir’in kına gecesini kutladıklarını görür.

Önce onlara bu durumu kendilerinden sakladıkları için çok kızar. Daha sonra bu oyuna devam etmelerini söyler. Tarık, sevkıyat için Pamir’in şirketine gider. Talat, sevkıyatın ne olduğunu anlamaya çalışırken Adem’e yakalanır. Adem, Talat’ın başına silah dayayıp Tarık’ın yanına götürür.

Pamir ise, onun abisi olduğunu söyler. Tarık, mallar yüklenene kadar Pamir ile Talat’ı yemeğe götürür. Öyle olunca iş Naz’a kalır. Naz, gidip malların ne olduğunu öğrenmeye çalışırken bir tırın içinde kalır. Durumu Pamir’e haber verir. Pamir, hemen emniyetten yardım ister ve tır durdurulur durdurulmaz Naz’ı donmak üzereyken kurtarır.

O gün Naz’ın ateşi yükselir. Pamir, Naz’ın ateşini düşürüp sabaha kadar başından ayrılmaz. Naz, Pamir’in kendisiyle yakından ilgilenmesine çok mutlu olur. Zeynep, babasından dışarı çıkmak için izin alır. Pamir de, dışarı çıktığı sırada onun yanına gidip onu ailesinden uzak durması için uyardığını söyler.

Naz ise, Pamir’i Zeynep’ten kıskanıp onu yanına çağırıp dudağından öper. O anları Tarık, uzaktan izler.

Gizli Saklı 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Naz İle Pamir’in Sahte Düğününe Zeynep Baskını!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler