Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin'i Tanıdıkça Songül'ün...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin’i Tanıdıkça Songül’ün Kafası Karışıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 2. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Karabayır lisesinin öğrencileri diğer öğretmenleri nasıl gönderdilerse Sadi’yi de öyle göndermeyi planlar. Araz, Sadi’nin aslında kim olduğunu bilmeden onu kaçırmak için plan yapar. Derya, Karabayır lisesi hakkında kötü şeyler duyunca Mert için endişelenir. Mert, Gizem’den hoşlanmaya başlar. Öğrenciler sabıkalı beş gençle ilk günden uğraşmaya başlar. Sadi ise, herkesin ikinci bir şansı hakkettiğini düşünür. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Emin’i tanıdıkça Songül’ün kafası karışıyor.

Perşembe Dizileri 2022

Emin’i Tanıdıkça Songül’ün Kafası Karışıyor!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 2. fragmanında; Sadi Payaslı, Araz’la yaşadıklarından sonra okulun yeni efsanesi haline geliyor. Bu duruma öfkelenen Araz, okula yeni gelen yeni öğrencilerin nereden neden geldiklerini öğrenmeye çalışıyor. Öte yandan Mert, Aylin, Melek, Can ve Zülfikar özgürlüklerinin tadını çıkaramadan ailevi konularla uğraşmaya başlarlar. Songül, Emin’i tanıdıkça onun nasıl bir mafya lideri olduğuna anlam veremiyor. İçten içe ona hayran olmaya başlıyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 2. fragmanı…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Yedi Emin lakaplı yeraltı dünyasının en korkulan isimlerindendir. Emin bir gün düşmanları tarafından bir saldırıya uğrar. O saldırıda bir çocuğun öldüğünü görünce, uzunca düşünüp polisle işbirliği yapıp aranılan mafyaları onlara vermeyi teklif eder. Ancak, mafyanın çökertilmesiyle kendisini koruma altına alınmasını şart koşar.

Yedi Emin, yeraltı dünyasının tüm aranılan isimlerinin yerlerini bir bir polise verip onların yakalanmasını sağlar. Mazlum müdür savcıyla birlikte Yedi Emin’i öldü olarak gösterip ona yeni bir kimlik çıkartır. Artık onun ismi Sadi Payaslı’dır. Sadi, bundan sonra bir lisede coğrafya öğretmeni olarak hayatını sürdürecektir. Ancak Songül, onun yanında İstanbul’a birlikte gidecek ve karı koca olarak görüneceklerdir.

Songül önce bu görevi kabul etmek istemez. Ancak amirinin de emrine karşı çıkamaz. Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin hepsi farklı suçlardan hapis yatmaktadır. Beş gencin kimisi ailevi problemlerden, kimisi başkasının suçunu üstlenmiş, kimisi birini korumak için kazara adam yaralamak suçundan içeri girmişlerdir. Beş genç şartlı olarak dışarı çıkar.

Sadi ile beş gencin yolları da Karabayır lisesinde kesişecektir. Songül ile Sadi, İstanbul’a gelip yerleşir. Sadi, öğretmenlik yapacağı okula gider. Ancak, tahmin etmediği bir manzarayla karşılaşır. İlk günden Araz Sadi’yi korkutmak için bıçak çeker. Sadi ise, öğrencileri hizaya sokmak için onlara ilk dersi verir.

Yedi Emin’in öldü haberi yeraltı dünyasında duyulur. Ancak kimse onun polisle çatışmada ölmüş olacağına inanmaz. Emin’in düşmanları onun mezarını kazıp içinin boş olduğunu görür.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Karabayır Lisesi Öğrencileri Sert Kayaya Çarpıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler