Ana SayfaDizilerGizli Saklı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naz İle Pamir Zeynep'e Fena...

İlgili Postlar

Gizli Saklı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naz İle Pamir Zeynep’e Fena Yakalanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Pamir’i Zeynep’ten kıskanıyor ve onu öpüyor. Pamir, Naz’ın bu yaptığına çok kızıyor. Aynur’un isteği üzerine düğün dernek kuruluyor. Nehir, Zeynep’in varlığına dayanamıyor. Tarık’ın Pamir’i kardeşi olarak görmesiyle Adem ile Tufan, sevkıyatı ondan gizli yürütmek için bir anlaşma yapıyor. Zeynep, Pamir’in arabasında onların düğün davetiyesini igörüyor. Naz ile Pamir, Zeynep’e fena yakalanıyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Naz İle Pamir Zeynep’e Fena Yakalanıyor!

Gizli Saklı 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zeynep farkında olmadan Pamir’i kıskanmaya başlıyor ve onu Zeynep’in yanında görünce yanına çağırıp Pamir’i dudağından öpüyor. Pamir, içeri girdikten sonra Naz’a çok kızıyor. Ona bir görevde olduklarını gerçekten karı koca olmadıklarını hatırlatıyor. Zeynep, sabaha karşı sarhoş bir şekilde siteye giriş yapıyor.

GİZLİ SAKLI 7. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Naz, onun kötü olduğunu görünce eve davet edip kahve ikram ediyor. O sırada Tarık kızının evde olmadığını anlıyor. Zeynep’in Naz’ın yanında olduğunu görünce rahatlıyor. Tufan, abisinin Pamir’i kardeşi gibi görmesine ve ona güvenmesine dayanamıyor. Pamir’in yanına gidip onunla tartışıyor. Tam Tufan ile Pamir, kavga edecekleri sırada Naz onları ayırıyor.

Tarık durumu öğrenir öğrenmez Pamir’in yanına gidiyor. Adem, yeni sevkıyatı da Tarık’ın Pamir’le yapmak isteyeceğini öğrenince ona karşı çıkıyor. Tufan’la birlikte gidip Tarık’tan gizli sevkıyatı başkalarıyla yürütmek için toplantı yapıyor. Toplantıda Adem, bundan sonra kendisinin işleri yürütmek istediğini açıklıyor.

Herkes de kabul ediyor. Zeynep, sık sık Naz’la görüşmeye başlıyor. Onun Londra’da okumadığını anlıyor. Aynur, Çiçek ile Talat’ın evini görmek istiyor. Talat, bir ev bulup Canan’ı oraya davet ediyor. Yemekte düğün günü kararlaştırılıyor. Pamir, Naz’dan habersiz arabasını satıyor.

Nehir, artık Zeynep’in evdeki varlığına kendisiyle uğraşmalarına dayanamıyor. Tarık’a, artık Zeynep’le aynı evde kalmak istemediğini ondan bir karar vermesini istiyor. Zeynep, evden hiçbir yere gitmeyeceğini söylüyor. Ağlayarak dışarı çıkıyor. Pamir onu görüp arabasına alıyor.

Zeynep, arabada Naz ile Pamir’in düğün davetiyesini görüyor. Düğünden önce Pamir Aynur’u yanına çağırıyor ve ona sattığı tarlayı geri aldığını, bunun aralarında kalmasını istediğini söylüyor. Aynur, Pamir’in bu davranışı karşısında çok mutlu oluyor. Düğün günü geliyor. Pamir, davul zurna eşliğinde Naz’ı annesinin evinden alıyor.

İkilinin sahte nikahı tüm davetlilerin gözü önünde kıyılıyor. O sırada Zeynep içeri girip onları alkışlıyor.

Gizli Saklı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naz Pamir’in İltifatı Karşısında Mutlu Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler