Ana SayfaDizilerSeversin 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya'ya Gerçekten Mi Aşık Oluyor?

İlgili Postlar

Seversin 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’ya Gerçekten Mi Aşık Oluyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya’ya reklam filmi teklifleri yağmaya başlıyor. Tolga, onun partneri olarak kendisine bir teklif gelmesini beklerken, onun reklam partnerinin Onur olduğunu öğreniyor. Bunu öğrenen Tolga, onun niyetinin farklı olduğuna Asya’yı inandırmaya çalışıyor. Sonunda Asya, Onur’un kendisine oyun oynadığını anlıyor. Tolga’da, Onur’un oyununu bozmayı başarıyor. Seversin 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Tolga Asya’ya, gerçekten mi aşık oluyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Tolga Asya’ya Gerçekten Mi Aşık Oluyor?

Seversin 10. bölüm 1. fragmanında; Hakan, Tolga’nın Asya’ya gerçekten aşık olduğunu anlıyor. Onu bu yanlıştan döndürmek için Tolga’ya taktikler veriyor. Asya, Tolga’nın kendisine aşık olup olmadığını ters ediyor. İkili arasındaki aşk sınavı bakalım nasıl sonuçlanacak?

İşte Seversin 10. bölüm 1. fragmanı…

SEVERSİN 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahri, videoyu izledikten sonra kızıyla Tolga’nın otelde buluşmasını normal karşılıyor. Tolga’nın korktuğu şey başına gelmiyor ve büyük bir rahatlama hissediyor. Asya’ya, reklam filmi teklifleri yağmaya başlıyor. Tolga, biraz bu duruma bozuluyor. Asya, bir reklam filmi teklifini kabul ediyor

. Herkes Asya’nın reklam filmindeki partnerinin Tolga olacağını düşünüyor. Tolga, kendisine teklif gelmeyince telaşlanıyor ve sonunda Onur’un o filmde oynayacağını öğreniyor. Tolga, Onur’un Asya’yla reklam filminde oynayacağını öğrendikten sonra onun kendisinden intikam almak için bu işi kabul ettiğini düşünmeye başlıyor.

Asya’ya konuşup ondan bu teklifi kabul etmemesini Onur’un kötü niyetli biri olduğunu söylüyor. Asya ise Tolga’ya inanmıyor. Çekimler için Asya ile Onur bir otelde bir araya geliyor. Tolga, onların otelde kalacaklarını odalarının da yan yana olduğunu öğreniyor. Hemen Asya’nın odasına gidip geceyi yerde yatarak geçiriyor.

Yıllar önce Onur’un evleneceği kadınla Tolga görüntülenmiştir. Onur o yüzden Tolga’dan intikam almak istemektedir. Tolga, annesinden Onur hakkında bilgi toplamasını, onun yurt dışından geldikten sonra kimlerle görüştüğünü öğrenmesini istiyor. Onur, bir magazinci ile anlaşıp Asya ile kendi yatak odasının camında görüntülerinin çekilmesini istiyor.

Asya, Onur’un odasına çıkmadan önce onun ne yapmaya çalıştığını öğreniyor. Tolga, Bahri’yle birlikte otelin karşısına gidiyor ve Onur’un tuttuğu adamın otelin karşısında beklediğini gösteriyor. Asya, Onur’un istediği pozu veriyor. Daha sonra Onur’un ne yapmaya çalıştığını bildiğini söyleyip ona saldırıyor.

Tolga, magazincinin yanına gidip onun çektiği fotoğrafları alıyor. Bu olaydan sonra Asya’nın partneri Tolga olacağı açıklanıyor. Tolga, bu olaydan sonra Asya’ya karşı bir şeyler hissettiğini anlıyor.

Seversin 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tolga Asya’dan Hoşlandığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler