Ana SayfaDizilerAh Nerede 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Zehra'nın Kalbini Kırıyor!

İlgili Postlar

Ah Nerede 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Zehra’nın Kalbini Kırıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ah Nerede, 4. bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ferit ile Zehra, nişanda dans ederken Cenker onları görür. Kızlar Zehra’nın boks yaptığını öğrenir ve Ferit’i etkilemesi için bunu avantaja çevirmeye çalışırlar. Zehra ile Ferit, boks yaparak kapışır. İddiayı Zehra kazanır. İki aile Zehra ile Ferit’i aynı evde görüp onları yanlış anlar. Ferit, Zehra’yla nişanlanma durumu hoşuna gitmeye başlar. Ah Nerede 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ferit, Zehra’nın kalbini kırıyor.

Cuma Dizileri 2022

Ferit Zehra’nın Kalbini Kırıyor!

Ah Nerede 4. bölüm 2. fragmanında; Ferit, mutfağa girip Zehra’yı hünerleriyle etkilemeye çalışıyor. Hakim, Cenker’le görüşüp oğlunun şirkette Vale olarak işe başlamasını istiyor. Zehra ise, Ferit’i okula döndürmeye çalışıyor. Bu arada Ali, Zehra’nın Ferit’ten hamile olduğunu öğrenip onun üzerine yürüyor. Ferit Zehra’ya, üç ay sonra her şeyin biteceğini ve herkesin kendi yoluna bakacağını söyleyip restini çekiyor.

İşte Ah Nerede 4. bölüm 2. fragmanı…

AH NEREDE 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, ailesinin İstanbul’da kalacağını öğrenince Zehra’yla nişanlanmaktan ve bu oyunu sürdürmekten vazgeçer. Yenilmezler kulübü, Ferit’in üç ay gibi kısa bir zaman diliminde Zehra’ya aşık etme girişimlerine başlar. Kızlar Ferit’i aşık etme yöntemlerini düşünürken Zehra’nın merak ettiği ise, gerçek Ferit’in kim olduğudur.

Ferit ise Zehra’dan bir an önce kurtulmak ister. Zehra arkasına yenilmezler kulübünü alırken Ferit, Seniha ve Perihan’ı alır. Onları birbirine düşürüp bu nişanın olmaması için elinden geleni yapar. Ferit, Seniha ve Perihan’ın arasındaki gerginliği kullanarak oyunu kökten bitirmeye çalışır.

Ferit, Zehra’yı ailesinini gözünden düşürmek için onunla konsere gitmeyi kabul eder ve  tam da dedesinin ölüm yıl dönümünde ailesiyle birlikte oraya gider. Ancak, gittiklerinde Hakim, Zehra’nın babası için lokma dağıttığını görüp mutlu olur. Ferit’den, ne olursa olsun Zehra’yı bırakmamasını ister.

Bu arada Cenker, Zehra’yı bir türlü aklından çıkaramaz. Ona çiçek alıp yanına gider. Ferit onu görür. Ancak Burçak’la randevusu olduğu için ona engel olamaz. Cenker ise, cesaretini toplayıp Zehra’nın yanına gidemeden çiçekleri çöpe atıp döner. Zehra, Burçak’ın Ferit’le görüşmeye devam ettiğini öğrenir.

Nişan için tüm hazırlıklar tamamlanır. Zehra ise, nişandan vazgeçtiğini Ferit’e söyler. Bu arada Cenker Zehra’nın yanına gelip ondan hoşlandığını anlatmaya çalışır. O sırada Ferit gelir. Zehra, Cenker’in yanında Ferit’e onun hiçbir şeyi olmadığını söyleyip kovar. Ferit, daha sonra Zehra’nın yanına yine gidip ona, ailesini ikinci kez hayal kırıklığına uğratmaması gerektiğini söyleyip nişana gitmeye ikna eder.

Ah Nerede 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Ferit’i Etkilemeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler