Ana SayfaDizilerGelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Songül İle Sadi'nin...

İlgili Postlar

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm Ön İzleme Yayında! Songül İle Sadi’nin Tatlı Atışması!

Show Tv’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sadi Payaslı, Araz’la yaşadıklarından sonra okulun yeni efsanesi haline gelir. Bu duruma öfkelenen Araz, okula yeni gelen yeni öğrencilerin nereden neden geldiklerini öğrenmeye çalışır. Öte yandan Mert, Aylin, Melek, Can ve Zülfikar özgürlüklerinin tadını çıkaramadan ailevi konularla uğraşmaya başlar. Songül, Emin’i tanıdıkça onun nasıl bir mafya lideri olduğuna anlam veremez. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm ön izleme yayınlandı. Songül ile Sadi’nin tatlı atışması…

Perşembe Dizileri 2022

Songül İle Sadi’nin Tatlı Atışması!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm ön izlemesinde; Sadi, mutfağa girip tantuni yaparken Songül içeri giriyor. Elindeki bıçağa davranan Sadi karşısında Songül’de silahını çekiyor. Sadi Songül’e, zil çalmasını tavsiye ediyor. Songül, dolabı açtığında dolabın ağzına kadar et dolu olduğunu görüyor. İkili arasındaki tatlı atışma kısa sürüyor.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm 1. ön izleme…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Yedi Emin lakaplı yeraltı dünyasının en korkulan isimlerindendir. Emin bir gün düşmanları tarafından bir saldırıya uğrar. O saldırıda bir çocuğun öldüğünü görünce, uzunca düşünüp polisle işbirliği yapıp aranılan mafyaları onlara vermeyi teklif eder. Ancak, mafyanın çökertilmesiyle kendisini koruma altına alınmasını şart koşar.

Yedi Emin, yeraltı dünyasının tüm aranılan isimlerinin yerlerini bir bir polise verip onların yakalanmasını sağlar. Mazlum müdür savcıyla birlikte Yedi Emin’i öldü olarak gösterip ona yeni bir kimlik çıkartır. Artık onun ismi Sadi Payaslı’dır. Sadi, bundan sonra bir lisede coğrafya öğretmeni olarak hayatını sürdürecektir. Ancak Songül, onun yanında İstanbul’a birlikte gidecek ve karı koca olarak görüneceklerdir.

Songül önce bu görevi kabul etmek istemez. Ancak amirinin de emrine karşı çıkamaz. Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin hepsi farklı suçlardan hapis yatmaktadır. Beş gencin kimisi ailevi problemlerden, kimisi başkasının suçunu üstlenmiş, kimisi birini korumak için kazara adam yaralamak suçundan içeri girmişlerdir. Beş genç şartlı olarak dışarı çıkar.

Sadi ile beş gencin yolları da Karabayır lisesinde kesişecektir. Songül ile Sadi, İstanbul’a gelip yerleşir. Sadi, öğretmenlik yapacağı okula gider. Ancak, tahmin etmediği bir manzarayla karşılaşır. İlk günden Araz Sadi’yi korkutmak için bıçak çeker. Sadi ise, öğrencileri hizaya sokmak için onlara ilk dersi verir.

Yedi Emin’in öldü haberi yeraltı dünyasında duyulur. Ancak kimse onun polisle çatışmada ölmüş olacağına inanmaz. Emin’in düşmanları onun mezarını kazıp içinin boş olduğunu görür.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emin’i Tanıdıkça Songül’ün Kafası Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler