Ana SayfaDizilerGizli Saklı Dizisi Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Gizli Saklı Dizisi Final Mi Yapıyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Gizli Saklı, 7. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Naz, Pamir’i Zeynep’ten kıskanıyor ve onu öper. Pamir, Naz’ın bu yaptığına çok kızar. Aynur’un isteği üzerine düğün dernek kurulur. Nehir, Zeynep’in varlığına dayanamaz. Tarık’ın Pamir’i kardeşi olarak görmesiyle Adem ile Tufan, sevkıyatı ondan gizli yürütmek için bir anlaşma yapar. Zeynep, Pamir’in arabasında onların düğün davetiyesini görür. Naz ile Pamir, Zeynep’e fena yakalanır. Gizli Saklı dizisi final mi yapıyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Gizli Saklı Dizisi Final Mi Yapıyor?

Gizli Saklı dizisinin reytinglerinin beklenenin altında olduğu için kanal dizi için erken final kararı aldı. Bilsen Altuntaş’ın haberine göre dizi önümüzdeki hafta 8. bölümüyle ekranlara veda edecek.

GİZLİ SAKLI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep farkında olmadan Pamir’i kıskanmaya başlar ve onu Zeynep’in yanında görünce yanına çağırıp Pamir’i dudağından öper. Pamir, içeri girdikten sonra Naz’a çok kızar. Ona bir görevde olduklarını gerçekten karı koca olmadıklarını hatırlatır. Zeynep, sabaha karşı sarhoş bir şekilde siteye giriş yapar.

Naz, onun kötü olduğunu görünce eve davet edip kahve ikram eder. O sırada Tarık kızının evde olmadığını anlar. Zeynep’in Naz’ın yanında olduğunu görünce rahatlar. Tufan, abisinin Pamir’i kardeşi gibi görmesine ve ona güvenmesine dayanamaz. Pamir’in yanına gidip onunla tartışır. Tam Tufan ile Pamir, kavga edecekleri sırada Naz onları ayırır.

Tarık durumu öğrenir öğrenmez Pamir’in yanına gider. Adem, yeni sevkıyatı da Tarık’ın Pamir’le yapmak isteyeceğini öğrenince ona karşı çıkar. Tufan’la birlikte gidip Tarık’tan gizli sevkıyatı başkalarıyla yürütmek için toplantı yapar. Toplantıda Adem, bundan sonra kendisinin işleri yürütmek istediğini açıklar.

Herkes de kabul eder. Zeynep, sık sık Naz’la görüşmeye başlar. Onun Londra’da okumadığını anlar. Aynur, Çiçek ile Talat’ın evini görmek ister. Talat, bir ev bulup Canan’ı oraya davet eder. Yemekte düğün günü kararlaştırılır. Pamir, Naz’dan habersiz arabasını satar.

Nehir, artık Zeynep’in evdeki varlığına kendisiyle uğraşmalarına dayanamaz. Tarık’a, artık Zeynep’le aynı evde kalmak istemediğini ondan bir karar vermesini ister. Zeynep, evden hiçbir yere gitmeyeceğini söyler. Ağlayarak dışarı çıkar. Pamir onu görüp arabasına alır.

Zeynep, arabada Naz ile Pamir’in düğün davetiyesini görür. Düğünden önce Pamir Aynur’u yanına çağırır ve ona sattığı tarlayı geri aldığını, bunun aralarında kalmasını istediğini söyler. Aynur, Pamir’in bu davranışı karşısında çok mutlu olur. Düğün günü geliyor. Pamir, davul zurna eşliğinde Naz’ı annesinin evinden alır.

İkilinin sahte nikahı tüm davetlilerin gözü önünde kıyılır. O sırada Zeynep içeri girip onları alkışlar.

Gizli Saklı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Naz İle Pamir Zeynep’e Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler