Ana SayfaDizilerTozluyaka 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kenan Ali'nin Kendi Oğlu Olduğundan Şüpheleniyor!

İlgili Postlar

Tozluyaka 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kenan Ali’nin Kendi Oğlu Olduğundan Şüpheleniyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Tozluyaka, 5. yeni bölümüyle 1 ağustos pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Berk, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ali, Arap ile Zeynep’e olanları anlatır. Kenan, oğlunu Ali’nin o hale getirdiğini düşünüp polislerle birlikte evine gidip onu gözaltına aldırır. Cemre, Hazal’a Berk’le ilişkisi olup olmadığını sorar. Oda, ilişkisi olduğunu Cemre’ye itiraf eder. Derya, oğlunun masum olduğunu söylese de Ali, gözaltına alınır. Tozluyaka 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kenan, Ali’nin kendi oğlu olduğundan şüpheleniyor.

Pazartesi Dizileri 2022

Kenan Ali’nin Kendi Oğlu Olduğundan Şüpheleniyor!

Tozluyaka 5. bölüm 2. fragmanında; Berk, kendisine geldikten sonra Ali’den şikayetçi olmuyor. Bu duruma en çok Derya ile Önder hoca seviniyor. Kenan, Derya’yla yıllar önce olan bitmiş ilişkisini gözden geçirip Ali’nin kendi oğlu olabileceğinden şüphelenmeye başlıyor. Derya, Kenan’ın bunu araştırdığını ondan öğrenince çok şaşırıyor.

İşte Tozluyaka 5. bölüm 2. fragmanı…

TOZLUYAKA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Cemre’nin odasında gördüğü fotoğrafla Hazal’ın telefonundaki fotoğrafın aynı olduğunu, anlar. Hazal ile Berk’in bir ilişkisi olduğunu düşünüp doğruca onun evine gider. Berk’i evden çıkartıp onu hurdalıktaki bir otobüsün içine götürür. Ellerini kollarını bağladıktan sonra Vefa’nın ölümüyle alakalarının ne olduğunu öğrenmeye çalışır.

Berk ise, Ali’ye bir şey anlatmaz. Ali Berk’i günlerce orada tutar. Kenan, oğlunun eve gelmediğini, öğrenince onun gidebileceği her yere baktırır. Okula da gitmediğini öğrenince onun hayatı için endişelenmeye başlar. Berk’in arabası yolda terk edilmiş bir şekilde bulunur. Kenan, arabada kan görünce iyice korkuyor ve oğlunu Ali’nin kaçırdığını düşünür.

Önder Çağrı’yı, hap almış bir vaziyette neredeyse intihar edecek bir vaziyette bulur. Çağrı, babasına Vefa’yı kendisinin öldürmediğini Hazal’ın ona iftira attığını söyler. Çağrı, kendisine geldikten sonra Hazal’la konuşur. Hazal ona, Vefa’nın kavgadan sonra sağ olduğunu, onu tuvalette görüp konuştuğunu daha sonra onun intihar ettiğini söyler.

Ali, Berk’in telefonundan Çağrı’ya Ali’nin her şeyi öğrendiği ona gönderdiği konuma gelmesini yazar. O sırada otobüsün içine bir kamera yerleştirir. Çağrı oraya gelir ve Berk’le konuşup Vefa’nın kavgada ölmediğini Hazal’dan öğrendiğini söyler. Berk’in kendisine tuzak kurduğunu anlayan Çağrı Berk’le kavgaya tutuşur.

Kendisini kurtarmak için eline geçen cam parçasıyla Berk’i yaralar ve oradan uzaklaşır. Derya ile Kenan, Berk’in yerini öğrenip oraya gelir. Ali, Berk’i yaralı bir şekilde bulup yanına gider. Derya ile Kenan oraya geldiklerinde, Berk’i yaralı Ali’nin de onun yanında olduğunu görür.

Tozluyaka 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Kenan’ın Şikayeti Üzerine Gözaltına Alınıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler