Ana SayfaDizilerGül Masalı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca'yı Kendi Ailesinden Koruyabilecek...

İlgili Postlar

Gül Masalı 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Toprak Gonca’yı Kendi Ailesinden Koruyabilecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Gül Masalı, 6. yeni bölümüyle 31 temmuz pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arda, Canan’ın işbirliği teklifini kabul eder ve Isparta’ya yerleşir. Toprak, Ece’ye Gonca’ya aşık olduğunu ve onu herkesten koruyacağını söyler. Canan Ece’ye, Halil’in Gülümser’i sevdiğini, onu kendisine çok benzettiğini o yüzden, bir gün onun gelini olacağını söyler. Gül Masalı 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Toprak, Gonca’yı kendi ailesinden koruyabilecek mi?

Pazar Dizileri 2022

Toprak Gonca’yı Kendi Ailesinden Koruyabilecek Mi?

Gül Masalı 6. bölüm 2. fragmanında; Toprak, Gonca’ya aşık oluyor ve onu kendi ailesinden bile korumak için söz veriyor. Rıfat, bütün tedarikçilerle görüşüp Gonca’ya ne fidan ne de gübre verilmesini engelliyor. Arda, Gonca’nın aklını karıştıracağına Canan’a söz veriyor. Gidip Gonca’ya aşkını ilan ediyor.

İşte Gül Masalı 6. bölüm 2. fragmanı…

GÜL MASALI 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Gonca, babasının karakola Atabeylerin şikayeti üzerine götürüldüğünü öğrenir. Toprak’da, durumu öğrenip doğruca soluğu dedesinin yanında alır. Dedesi Toprak’a, Gonca’nın mallarını elinden alıp onların oradan gitmesini istediğini açıkça söyler. Bu arada Halil, yanında avukatıyla birlikte karakolda Gonca’yı bekler.

Gonca, Halil’i orada görünce ona asla mallarını vermeyeceğini, artık kendilerini rahat bırakmalarını söyler. Halil, Gonca’ya babasının evini bastığını ve elinde darp raporu olduğunu, eğer babasının serbest kalmasını istiyorsa tüm mallarını kendisine satıp oradan gitmesini istediğini söyler.

Fatma ana, kararı Gonca’ya bırakır. Gonca, babasını kurtarmak için tam Halil’in hazırladığı evrakları imzalayacağı sırada Toprak içeri girer ve Gonca’nın imza atmasını engeller. Yanındaki şahitle Tahir’in darp etmediğini raporun sahte olduğunu söyler. Halil, raporun sahte olmadığını söyleyemez.

Tahir, serbest kalır. Akşam Rıfat, Toprak’a yaptığı şey için çok kızar ve onun sofraya oturabilmesi için önce babasının elini öpüp özür dilemesini ister. Toprak ise, babasının elini öpüp ondan özür dilemez. Onların haksız olduklarını söyler. Ertesi gün Toprak, Gonca ile buluşur ve ona Isparta’yı gezdirir.

İkili çok güzel bir gün geçirir. Halil, iş yerinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırılır. Toprak’ın haberi sonradan olur ve hemen Gonca’nın yanından ayrılıp eve gider. Ece, Toprak’a eskisi gibi olmayı istediğini söyler. Toprak ise ona, böyle davranmaya devam ederse o evden ayrılmak zorunda kalacağını söyler.

Ece, iş yerinde Halil’in yerini doldurup onun gözüne girmeye çalışır. Toprak, Arda’yı tefecilerin elinden kurtarır. Arda Toprak’a, Gonca’ya aşık olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Canan ise, Arda’ya iş birliği teklif eder. Ece, Gonca’nın evine gidip ona, Toprak’ı çok sevdiğini ve onu asla ona bırakmayacağını, artık onun en güçlü rakibinin kendisi olduğunu söyler.

Gül Masalı 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Toprak Ece’ye Gonca’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler